Kernboor

Toont alle 7 resultaten

Kernboren voor professioneel gebruik

Onze professionele kernboren zijn uiterst geschikt om boorgaten perfect af te werken. Ook de grotere boorgaten in harde metaalsoorten vormen geen probleem. Al onze kernboren beschikken over een Weldon aansluiting wat over een anti-slip systeem beschikt. Dit betekent dat de boor veilig aan een cilindervormige schacht bevestigt kan worden. Er bestaat een ruime keuze uit verschillende kernboren om zo de ideale kernboor te hebben voor elke klus. Onze kernboren zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Wanneer gebruikt u kernboren ten opzichte van een normale metaalboor met spiraal?

Een kernboor wordt gebruikt wanneer je groter dan 12 mm wilt boren in metaal. Met deze kernboor van M2 staal kunt u wel tot en met diameter 50 mm boren.
Daar waar je met een gewone metaalboor het volledige materiaal verspaand is dat met een kernboor anders. Met kernboren wordt enkel de omtrek van het gat weggesneden.
Dit geeft minder belasting aan de boor en dat zorgt voor een langere levensduur van uw kernboor. Vooral wanneer u Boor en Snijolie gebruikt bij het boren, deze olie reduceert hitte en zorgt voor een mooi afgewerkt oppervlak. Door de hoogwaardige samenstelling van de olie is het ook geschikt voor op roest vast staal en andere metaalsoorten. Een kernboor kunt u alleen gebruiken in een magneetboormachine.

Alle soorten houtboren, metaalboren en betonboren van Onlineborenkopen.nl

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Dit houdt in dat de boren die u aanschaft allen van professionele kwaliteit zijn. Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Vragen of meer uitleg? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan voor u klaar!