Lamellenschijven

Koop online uw Pro of X-treme lamellenschijf en profiteer van staffelkortingen. Liever een offerte of prijs op maat? Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl

26 Resultaten

Lamellenschijf kopen?

Lamellenschijven zijn een onmisbaar gereedschap voor elke (metaal) werkplaats. Ze zijn veelzijdig en efficiënt, waardoor ze geschikt zijn voor een brede reeks aan schuur- en slijptaken. Een lamellenschijf samengesteld uit meerdere lamellen van schuurmateriaal die op een centrale naaf zijn gemonteerd. De lamellen zijn flexibel, waardoor ze zich aan het werkstuk kunnen aanpassen. Dit maakt lamellenschijven ideaal voor het schuren van oneffen oppervlakken of voor het verwijderen van kleinere hoeveelheden materiaal.

Verschillen in lamellenschijven

Lamellenschijven zijn beschikbaar in verschillende diameters en korrels, zo zijn lamellenschijven leverbaar in de meest voorkomende diameters 115, 125 en 180 mm. De diameter is afhankelijk voor de machine die u gebruikt.

De korrel van een lamellenschijf geeft aan hoe fijn of grof de lamellen zijn, zo is een korrel 40 heel grof en een korrel 200 weer een stuk fijner. Een fijnere korrel wordt vaak gebruikt voor het net afwerken van bijvoorbeeld een las waar een lagere korrel juist gebruikt wordt voor het verwijderen van oneffenheden op metaal.

De Pro & Xtreme lamellenschijven van CTN

Onlineborenkopen.nl levert lamellenschijven van twee merken: CTN en Rhodius. De lamellenschijven van CTN zijn verkrijgbaar in twee varianten: Pro en Xtreme, hieronder vind u de verschillende eigenschappen hiervan:

Lamellenschijf Pro:

 • Minder lamellen, dus meer schuurvlak
 • Niet voor RVS
 • IJzer en zwavelvrij
 • Konisch
 • Goedkoper dan de Xtreme
 • Verkrijgbaar in korrel 40 en korrel 60

Lamellenschijf Xtreme:

 • Meer lamellen, dus langere standtijd
 • Ook voor RVS
 • IJzer en zwavelvrij
 • Konisch
 • Duurder dan de Pro maar gaat ook langer mee
 • Met OSA keurmerk
 • Verkrijgbaar in korrel 40 en korrel 60
 • Trillingsdempend

Alle lamellenschijven van CTN® zijn voorzien van OSA keurmerk. Dit houdt in dat de schijven voldoen aan strenge test en kwailteitseisen volgens Europese normen.

Rhodius lamellenschijf

Rhodius is een bekend merk in de metaalwereld, zo hebben zij diverse soorten slijpschijven, lamellenschijven en afbraamschijven. Rhodius staat ook bekend om hun kwalitatief hoogstaande diamantzaagbladen.

Onlineborenkopen.nl heeft diverse soorten lamellenschijven in het assortiment, zo zijn er speciale lamellenschijven voor aluminium of keramiek. Ook zijn er 2 verschillende soorten vormen lamellenschijven: de konische en vlakke lamellenschijf. Konisch betekent dat de schijf aan de buitenzijden iets rond lopen, waardoor deze uitermate geschikt is om bijvoorbeeld in hoeken te werken. De vlakke lamellenschijf is volledig vlak en kan juist het beste gebruik worden om op vlakkere ondergronden vlak te maken.

Offerte voor slijpschijven in grote aantallen?

Wij leveren onze slijpschijven aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie.Wilt u uw slijpschijven groter inkopen? Neem contact met ons op voor een passende offerte. Onlineborenkopen is gevestigd in het midden van Nederland: Veenendaal. Vanuit hier bedienen wij onze klanten door geheel Nederland, België en Duitsland.

Verzenden van de bestelling

Uw bestelling wordt afgeleverd door DHL, u ontvangt per e-mail een track en trace code. Wilt u liever uw bestelling afhalen? Dat is geen enkel probleem, bel van te voren even naar 0318-769003 zodat uw bestelling klaargelegd kan worden. U kunt ons bezoeken aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal