Lange houtboor

Toont alle 5 resultaten

Lange houtboor kopen?

Bent u op zoek naar een lange houtboor? Onlineborenkopen.nl levert verschillende lange houtboren voor diverse toepassingen. De langste houtboor is wel 1080 mm!

Daarnaast zijn houtboren d.m.v. een verlengstuk nog extra te verlengen.

Lange speedboor

Een lange houtboor is er in diverse uitvoeringen. Eén daarvan is de speedboor.
Een speedboor is ook wel bekend onder de naam vlinderboor.

Een speedboor heeft een standaard lengte van 150 mm of van 400 mm. Daarnaast is een speedboor verlengbaar met een verlengstuk van 150 mm of 300 mm. Dit houdt in dat de speedboor uiteindelijk een lengte/diepte van maar liefst 700 mm kan bereiken.

Lange Slangenboor

Een slangenboor is een lange houtboor dat ook wel bekend staat onder de naam balkenboor. De boor wordt gebruikt voor het boren van mooie ronde en diepe gaten in hout, hardhout en zelfs tropisch hardhout. Slangenboren zijn er in de volgende lengtes;

Bekistingsboren

Een bekistingsboor is een lange houtboor voor het boren van diepe gaten zonder breukgevaar in hout of bekistingen. Dit komt door de open spaangroeven naar de schacht toe.  De lange houtboor is er in 400, 600 en 800 mm. De grootst verkrijgbare diameter is 30 mm.

Lange houtboor met korting

Onlineborenkopen.nl werkt met staffelkortingen. Wanneer u meerdere lange houtboren kiest, ontvangt u extra korting. Werkt u veel met een lange houtboor? Vraag een offerte aan en wij maken graag een offerte op maat wanneer het door u gewenste aantal niet op de site staat. (direct mailen)

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Hierdoor mag u altijd een kwaliteitsboor verwachten voor uw professionele klus. Bent u op zoek naar een speciale boor? Bel 0318-769003 en wij helpen u graag verder.

Wanneer u houtboren besteld voor 16.00 uur worden deze dezelfde werkdag nog verzonden. Wilt u de boren liever afhalen? Wij zijn gevestigd in Midden Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Kies voor de optie afhalen bij het plaatsen van uw bestelling en wij zorgen dat uw boren klaar liggen.