Lange metaalboor

Toont alle 7 resultaten

Lange metaalboor

Voor een geschikte lange metaalboor voor uw klussen bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres. Op deze pagina deze pagina vindt u ons brede assortiment lange metaalboren.

Lange metaalboor of korte metaalboor?

Wij vinden kwaliteit en duidelijke informatie verschaffing erg belangrijk. Met metaalboren HSS kan je door verschillende soorten metaal boren. Welk type boor en hardheid het beste past bij het metaal waar je doorheen wilt boren is afhankelijk van het soort metaal. Met een lange metaalboor kan je makkelijk diepe gaten boren. Deze type metaalboor wordt dus gebruikt om gaten te boren in diepe producten zoals bijvoorbeeld raamkozijnen.

Een breed aanbod aan lange metaalboren

Zelfs maatwerk van boren is bij ons mogelijk, zo kunt u metaalboren in elk soort afmeting bij ons bestellen. Wanneer u structureel veel boren gebruikt is het belangrijk dat de prijs van de boor in verhouding tot de kwaliteit goed is. Bij onlineborenkopen.nl stellen we kwalitatieve lange metaalboren voor iedereen beschikbaar. Daarom is het aanschaffen van een lange metaalboor bij ons de juiste keuze! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@onlineborenkopen.nl

Naast het type metaal, speelt het toerental een grote rol. Een lange metaalboor gebruikt u dus wanneer u een diep gat wilt boren. Des te dieper het gat en des te harder het materiaal des te lager het toerental moet zijn. Het is dus belangrijk dat hij niet snel overhit raakt. Onze metaalboren zijn grotendeels HSS geslepen. HSS staat voor High Speed Steel.

Direct een offerte? Een order op maat

Profiteer van onze staffelprijzen. Stuur ons een mail met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. De lange metaalboren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wenselijk kunnen deze afgehaald worden op onze locatie in Veenendaal. Graag een belletje naar 0318-769003, zodat wij er zeker van zijn dat de boren aan de afhaalbalie klaarliggen.