Lange steenboor

Toont alle 7 resultaten

Lange steenboor kopen?

Bent u op zoek naar een lange steenboor. Steenboren met cilindrische aansluiting zijn voor het roterend boren in zachte steensoorten. Onze steenboren hebben we in een kort model en een lang model. De lange steenboren zijn er tot en met lengte 600 mm. De grootste diameter is 25 mm.

Diepe gaten in steen met betonboor

Wanneer u in de hardere steensoorten wil boren met een lange steenboor, adviseren wij het gebruik van een SDS Plus of SDS Max Betonboor. Een betonboor kan gebruikt worden voor kloppend gebruik. Daarnaast heeft een betonboor een hardere boorkop waardoor deze geschikt is voor het boren in natuursteen en andere steen- en betonsoorten. Het voordeel van SDS betonboren is dat deze in vele lange maten te bestellen zijn, maar ook veel sterker. Door de SDS aansluiting heeft de boor een goede grip in de boorhamer. Een SDS Plus lange steenboor is er tot wel 1000 mm. Een SDS Max tot 1320 mm.

Verschil lange steenboor en lange betonboor

Een lange steenboor is verchroomd en alleen geschikt voor roterend gebruik. Met de standaard steenboor boort u gemakkelijk in baksteen, cellenbeton of kalkzandsteen. Daarnaast zijn deze boren alleen geschikt voor het gebruik in een accu boormachine of boormachine met standaard boorkop.
Een lange SDS betonboor gebruikt u voor boren in (natuur) steen, beton en gewapend beton en kunt u kloppend gebruiken. U heeft een boorhamer of machine nodig met SDS Plus aansluiting.

Voordelige steenboren

Steenboren met cilindrische aansluiting zijn voordelig online te bestellen in diverse lengtes. Zo zijn er de standaard steenboren, maar zijn de boren ook in lengte 200, 400 of 600 mm te bestellen. Wanneer u veel lange boren gebruikt, maken wij graag een offerte op maat. Wij leveren onze boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Wilt u een prijs op maat?  Stuur ons een e mail ( Direct mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.