Lijmaccessoires

Toont alle 21 resultaten

Lijmaccessoires ten behoeve van lijmen en kitten

Wanneer u werkt met lijmen, kitten en purschuim heeft u de juiste gereedschappen nodig om tot een perfect eindresultaat te komen.

Dit houdt in dat u de juiste ontvetter, afstrijkmiddel en primer voor uw toepassing gebruikt.
Maar ook uw gereedschap om lijm of kit aan te brengen is belangrijk.
Een goede kitspuit zorgt voor gemakkelijk en snel werken

Onlineborenkopen.nl levert diverse kitspuiten. Voor incidenteel gebruik, maar ook kitspuiten waar moeiteloos de gehele dag mee gewerkt kan worden. Kitspuiten op lucht behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er kitspuiten voor het verwerken van lijm of kit in kokers en in worsten.

Ontvetters en Primers

Ontvetters en primers zijn nodig om een goede hechting te krijgen op b.v. beton, metaal of bepaalde kunststoffen. Primer zorgt ervoor dat de hechting bevordert wordt. Een ontvetter zorgt er voor dat ook niet zichtbaar vuil verwijdert wordt van het materiaal. Zo heeft aluminium een wals laag. Ogenschijnlijk is het schoon, maar wanneer je een doekje met ontvetter erover heen haalt, komt het zwarte walslaagje er af.

Kittuiten en nozzles

Om kit goed te kunnen verwerken gebruik je een kitnozzle of kittuit. Standaard is deze bij de kitkoker meegeleverd. Vooral met 2 componenten lijmen is het makkelijk om extra mengtuiten te hebben. Denk hierbij aan mengtuiten ten behoeve van Chemisch Anker, of voor MMA lijm en PU lijm in 2 componenten.
Soms is het nodig om een langere kittuit te gebruiken. De kittuit is 17,5 cm. Kittuiten met een hoek van 45 graden zorgt er voor dat ook de lastige plekken bereikt kunnen worden. U kunt alleen het koppelstuk bestellen, of de kittuit met een koppelstuk. Het koppelstuk is ook te bevestigen aan 17.5 cm kittuit.

Al het verwerkingsgereedschap en meer zijn uit voorraad leverbaar.

Meer informatie nodig? Bel 0318-821511 of mail naar info@onlineborenkopen.nl