Lijmen en Kitten

38 Resultaten

Lijmen en Kitten

Koop uw lijmen en kitten online bij Onlineborenkopen.nl.nl en u haalt gegarandeerd de professionele lijmen in huis. Hoogwaardige professionele producten van hoge kwaliteit voor Industrie, Bouw en Constructie.

Diverse Lijmen voor vele toepassingen

Het aanbod van lijmen is zeer divers en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wanneer u welke lijm gebruikt hangt sterk van de toepassing en het materiaal af.

Zo kunt u metaal op metaal lijmen met zowel een lijmkit van CTN, alsook de 2-componenten MMA lijm. Wanneer u kunststof wilt lijmen, kan dat ook met meerdere lijmen. Bijvoorbeeld met de CTN400, dit is een snelle 2-componenten lijm op PU-basis. Afhankelijk van het type kunststof kan dit ook met High Tack Lijmkit, CTN300 of de normale Ms-polymeer lijmkit. Zelfs het gebruik van secondelijm is een optie.

Belangrijk bij de keuze is wat de uiteindelijke toepassing is. Is het constructief, wat zijn de krachten, is het binnen of buiten, moet het chemicaliën of brandstof bestendig zijn? Wij helpen u graag met het antwoord geven op uw vragen en adviseren u het juiste product bij uw toepassing.

Schroefdraad borgmiddel, tapes, PURschuim

Naast lijmen en kitten bent u ook voor purschuim, schroefdraad borgmiddel, diverse tapes bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres. Wij leveren een groot aanbod, van hittebestendige kit en MS polymeerkit t/m 2 componenten lijm en siliconenkit, voor vele toepassingen.
Staat uw product er niet bij, wellicht hebben wij het wel.
Laat u adviseren, koop direct of vraag een offerte aan. Profiteer van onze staffelprijzen bij afname meer dan één.

Koopt u structureel veel lijmen en kitten voor uw bedrijf en wilt u een offerte op maat? Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl.

Flexibele lijm en kit:

U werkt met flexibele lijm of kit, wanneer er speling op de te verlijmen of af te dichten materialen staat. Wanneer u bijvoorbeeld gevelplaten wilt verlijmen, of trespa wilt verlijmen, dan gebruikt u een flexibele lijm. De materialen werken namelijk, ook door temperatuurschommelingen. Je wilt dan een lijm gebruiken die flexibel is en deze speling kan opvangen. Wij adviseren CTN MSP Lijmt alles en CTN Flexi Bond voor het verlijmen van trespa, gevelplaten, vensterbanken, dorpels, zink, lood, metaal, hout en meer.

Bewegende voegen, zoals dilatatievoegen worden ook afgedicht met een flexibele lijm en voegkit. U kunt hiervoor de ProSeal gebruiken (niet overschilderbaar) of de Parabond Construction.
Bij het afdichten van dilatatievoegen, wil je een driepuntshechting voorkomen. Wanneer de lijm op 3 punten hecht en er staat speling op, dan gaat de kit uiteindelijk scheuren. Gebruik rugvulling om dit te voorkomen.

ProSeal Siliconenkit heeft vele toepassingen, naast dilatatievoegen is deze kit zeer geschikt voor het afdichten van badkamervoegen. Flexibel, zuurvrij maar ook schimmelwerend en chemicaliën bestendig. Ook kunt u siliconenkit gebruiken voor het afdichten van sanitaire ruimtes.

Voorbereiding bij lijmen en kitten is het halve werk

Voor u begint met lijmen en kitten, is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon, stof en vetvrij is. Dit is zeer belangrijk voor een goede hechting.

Afhankelijk van de ondergrond wordt er met een primer gewerkt. Dicht u bijvoorbeeld af op nieuw beton, dan adviseren wij een primer. Ook bij bepaalde kunststoffen is primeren aanbevolen. Dicht u een keuken af? Dan is het handig om een kookplaat bijvoorbeeld dicht te kitten met hittebestendige kit.
U kunt primer aanbrengen met een kwast of roller en bij het aanbrengen van primer langs een kunststof bad of douchecel worden primerbolletjes gebruikt.

Afstrijken van de voeg is het beste met het gebruik van een finisher, zoals Afstrijkmiddel van Dekaseal 8936. Afstrijkmiddel is PH-neutraal,  wat een perfecte afwerking van de voeg geeft.
Ook om bij bv. siliconenkit af te strijken, adviseren wij het gebruik van Afstrijkmiddel. Dit voorkomt het poreus maken van de kit, wat schimmelvorming voorkomt.

Verzenden van uw bestelling bij Onlineborenkopen.nl

Uw bestelling wordt indien geplaatst voor 16.00 uur dezelfde dag verzonden via pakketpost. Wanneer u in de directe omgeving van Veenendaal gevestigd bent, wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd.
Wilt u uw bestelling liever afhalen? Dit is geen probleem, graag van te voren bellen op 0318-769003 of mailen naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar ligt aan de afhaalbalie.