M10 bouten

Toont alle 4 resultaten

M10 Bouten

Bouten zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De meest voorkomende maat is M10, deze kan variëren in lengte vanaf 10 mm tot en met 200 mm. De M geeft de diameter van het schroefdraad aan een M10 bout is bijvoorbeeld 10 mm breed. Qua materiaal is er ook veel diversiteit, veel voorkomende materialen zijn bijvoorbeeld staal, RVS en aluminium. De meest gebruikte is Staal, deze is niet corrosie bestendig, voor buitenwerk worden dus roestvast stalen bouten gebruikt maar zijn wel duurder. Aluminium bouten worden gebruikt voor lichtgewicht en voor een makkelijke verwerking, deze zijn dan wel minder sterk dan de stalen en RVS bouten.

Gebruik van bouten

Bouten worden voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan de bevestiging van meubels, machines en apparatuur maar ook hout aan hout bevestigingen. Een bout is erg veelzijdig en word dan ook veel gebruikt.

Offerte voor Bouten?

Onlineborenkopen.nl als leverancier van uw bouten? Koop voordelig en gemakkelijk online. Door onze jarenlange ervaring en het rechtstreeks leveren aan de eindverbruiker is Onlineborenkopen.nl  een betrouwbare leverancier op het gebied van alle soorten boren, bouten, moeren en schroeven voor de professionele gebruiker.

Staat uw artikel er niet bij? Wellicht hebben wij dit wel in ons assortiment, maar staat het product niet online. Vraag een offerte aan en wij zullen snel op u terugkomen met een antwoord of eerlijke prijs.
Voor al uw boren, schroeven, slijpmateriaal, bouten, moeren en pluggen & ankers bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres.
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003. Wij helpen u graag!

 

Wanneer u voor 16.00 uur besteld, worden de door u bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. Liever uw bestelling afhalen? Wij zijn centraal gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Indien u uw bestelling wilt afhalen kunt u ons bellen op 0318-769003 of een e-mail sturen aan info@onlineborenkopen.nl. Wij zetten uw bestelling voor u klaar.