Machinale Houtboren

Toont alle 3 resultaten

Machinale houtboren

Bestel online uw machinale houtboren in diverse uitvoeringen.
Onze standaard houtboren hebben een cilindrische aansluiting. Daarnaast hebben zij een CV coating. Deze houtboor is perfect voor de doe het zelver.
Wanneer u meer van uw houtboor verwacht kiest u voor de machinale houtboor Profi met Quicklock aansluiting. Deze houtboren zijn gefabriceerd uit één stuk gehard staal. De levensduur is aanzienlijk langer hierdoor. Dit komt omdat de boor minder te lijden heeft in het productieproces.

Beiden boren hebben een diep liggende spiraal. Hierdoor worden hitte en spaanders gemakkelijk afgevoerd. Dit zorgt voor een sneller en schoner boor proces!

Houtboren, metaalboren en betonboren uit voorraad leverbaar.

Het assortiment van Onlineborenkopen.nl is breed. Wij leveren onze boren uit voorraad. Bestel online uw houtboren, metaalboren en betonboren en profiteer van staffelkortingen bij afname meer dan één.

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Dit houdt in dat de boren die u aanschaft allen van professionele kwaliteit zijn. Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Vragen of meer uitleg? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan voor u klaar!
Het versturen van boren gaat via DHL. U ontvangt een Track & Trace code zodat u uw zending kunt volgen.
Wilt u liever de boren afhalen in Veenendaal? Dat kan, laat het ons van te voren weten, zodat wij het vanuit het magazijn in de winkel kunnen klaar zetten.
Ons volledige assortiment in Veenendaal te zien – boren, lijmen, kitten, chemisch anker, smeermiddelen, coatings, reinigers enzovoort. Informeer en wij helpen u graag verder.