Metaalboor 16mm

Toont alle 9 resultaten

Toepassingen metaalboor 16 mm

U kunt een metaalboor 16mm gebruiken om in zachte metalen te boren. Denk hierbij aan aluminium of zink. Wanneer u gaten wilt boren in hardere metalen kunt u het beste gebruik maken van een cobalt metaalboor van 16 mm. Deze metaalboren zijn extra gehard door het laagje cobalt. Wanneer u gaat boren in harde metaal soorten met een metaalboor van 16mm is het belangrijk dat deze boor ook regelmatig gekoeld wordt. Zo gaat de boor langer mee. Gebruik Boorolie voor het koelen van uw boor.

Metaalboren 16mm

Metaalboren 16mm zijn geschikt om gaten van 16mm te boren in metaalsoorten. Bij ons kunt u grote aantallen metaalboren 16mm bestellen. Hiermee kunt u gaten boren in verschillende metaalsoorten zoals aluminium, RVS en staal. Op deze pagina treft u een overzicht van al onze metaalboren met een afmeting van 16 mm. Voor het boren van 16mm gaten in metaal gebruikt u bijvoorbeeld stappenboren, kernboren, een gatenzaag of kiest u een metaalboor.

Bent u opzoek naar een grote hoeveelheid 16 mm metaalboren? Profiteer dan van onze staffelkorting. Wij maken graag een scherpe offerte voor u op!