Metaalboren HSS

Op zoek naar een HSS boor? Op deze pagina vindt u ons brede assortiment. Bekijk ook onze metaalborensets.

Toont alle 21 resultaten

Metaalboren HSS kopen

Onze professionele metaalboren HSS zijn uiterst geschikt voor het boren van nauwkeurige gaten in verschillende soorten metaal en staal. Gelegeerd of ongelegeerd, beiden geen probleem.
Wanneer u kiest voor een HSS boor, ontvangt u een sterke en duurzame ijzerboor. De ijzerboor is volledig geslepen uit één stuk M2 staal. In het gehele productieproces heeft de geslepen boor veel minder te lijden dan b.v. de rolgewalste boor.
Wanneer u kiest voor de rolgewalste metaalboren, zijn deze minder sterk dan de volledig geslepen boren. Nog steeds heeft u een kwalitatief goede boor.

Diverse metaalboren HSS geslepen

Of u nu de standaard metaalboren HSS nodig heeft, Cobalt metaalboren, een lange metaalboor of een borenset met metaalboren. Onlineborenkopen.nl heeft het in haar assortiment.
Rolgewalst, blank staal, tin gecoat of met cobalt legering, elke boor heeft zijn eigen toegevoegde waarde. Door de diverse keuze binnen het assortiment van Onlineborenkopen.nl is er voor elke klus wel een juiste oplossing op het boren gebied. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij staan u graag te woord.

IJzerboren borencassettes

IJzerboren zijn ook verkrijgbaar in handige opbergcassettes, koffers of zelfs in een 420-delig display. Zo heeft u altijd de juiste maat bij de hand.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Profiteer van onze staffelprijzen. Neemt u structureel grote aantallen boren af? Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email naar info@onlineborenkopen.nl met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

De HSS metaalboren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wenselijk kunnen deze afgehaald worden op onze locatie in Veenendaal. Graag een belletje naar 0318-769003, zodat wij er zeker van zijn dat de boren aan de afhaalbalie klaarliggen.