Metaalboren HSS

Toont alle 20 resultaten

Metaalboren HSS voor professioneel gebruik

Onze professionele metaalboren HSS zijn uiterst geschikt voor het boren van nauwkeurige gaten in verschillende soorten metaal en staal. Gelegeerd of ongelegeerd, beiden geen probleem.
Wanneer u kiest voor een HSS geslepen ijzerboor, ontvangt u een sterke en duurzame boor. De ijzerboor is volledig geslepen uit één stuk M2 staal. In het gehele productieproces heeft de geslepen boor veel minder te lijden dan b.v. de rolgewalste boor.
Wanneer u kiest voor de rolgewalste metaalboren, zijn deze minder sterk dan de volledig geslepen boren. Nog steeds heeft u een kwalitatief goede boor.

Diverse metaalboren HSS geslepen

Of u nu de standaard DIN338 metaalboor nodig heeft, een korte of lange versie. Onlineborenkopen.nl heeft het in haar assortiment.
Rolgewalst, blank staal, tin gecoat of met cobalt legering, elke boor heeft zijn eigen toegevoegde waarde. Voor meer info staan wij u graag te woord.

IJzerboren borencassettes

IJzerboren zijn ook verkrijgbaar in handige opbergcassettes, koffers of zelfs in een 420-delig display. Zo heeft u altijd de juiste maat bij de hand.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Profiteer van onze staffelprijzen. Neemt u structureel grote aantallen boren af? Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

De meeste HSS metaalboren zijn uit voorraad leverbaar. Indien wenselijk kunnen deze afgehaald worden op onze locatie in Veenendaal. Graag een belletje naar 0318-821521, zodat wij er zeker van zijn dat de boren aan de afhaalbalie klaarliggen.

Altijd snelle levering – Op kwaliteit getest door professionals  – Offerte op maat