Metaalboren set

Bent u op zoek naar een metaalboren set? Onlineborenkopen.nl heeft diverse sets in verschillende groottes en kwaliteiten. Bekijk ons assortiment aan metaalborensets hieronder. U kunt bij ons ook terecht voor smeermiddelen als multispray.

Klik op de naam om houtboren sets en betonboren sets te bekijken.

Toont alle 17 resultaten

Metaalboren

Onlineborenkopen.nl biedt veel verschillende soorten boren voor metaal aan, deze boren zijn uit voorraad leverbaar in een grote variatie van soorten en maten. De volgende metaalboren zijn beschikbaar binnen het assortiment van Onlineborenkopen.nl,

  • HSS Geslepen Cobalt
  • Titanium
  • Rolgewalst
  • standaard HSS versie
  • Machinetappen
  • Stappenboor
  • Verzinkboor
  • Gatzagen

Al deze soorten bieden wij ook in sets aan in verschillende versies en aantallen.

Metaalboren set voor professioneel gebruik

Onze metaalboor sets zijn samengesteld door professionals en bevatten de meest gebruikte afmetingen van de specifieke boren. De cassettes zijn erg eenvoudig mee te nemen en functioneren als perfecte opbergkoffer voor al uw boren, geef één van onze cassettes cadeau aan de klus grage vader of aan de jonge doe-het-zelver. De metaalborensets zijn beschikbaar in 19-, 25- en 170-delig, en beschikken over de meest gangbare maten van de boren in de set. Met deze sets bent u altijd goed voorbereid op onverwachte klusjes.

Offerte voor cassettes in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar betonborenmetaalboren en houtboren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Profiteer van onze staffelprijzen, hoe meer u afneemt, hoe groter de korting. Wilt u structureel veel boren afnemen, wederverkoper worden of bezoek aan bedrijf?  Stuur ons een email ( Direct e-mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. Niet zeker wat u nodig heeft? Wij denken graag met u mee!

Altijd snelle levering.  Op kwaliteit getest door professionals. Offerte op maat.

Uw metaalboor set ophalen in Veenendaal? Dat is geen enkel probleem. In Veenendaal hebben wij onze afhaalbalie waar u uw bestelling kunt afhalen mocht dit beter uitkomen voor u. Geef per mail of telefonisch 0318-769003 door welke maat u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat het klaar ligt bij de verkoopbalie.