Metaalboren

70 Resultaten

Metaalboren voor professioneel gebruik

Op zoek naar hoge kwaliteit metaalboren? Onlineborenkopen levert haar ijzerboren aan bedrijven uit de Bouw, Agri en Industrie.
Negentig procent van onze ijzerboren zijn HSS geslepen. HSS staat voor High Speed Steel.
Onze standaard HSS ijzerboren zijn uitgerust met een 118 graden splitpoint, waardoor centeren overbodig is. De boren zijn geslepen uit één stuks M2 staal.
Klik hier voor metaalboor HSS, Cobalt metaalboor HSS, Tin metaalboor.
Naast deze boren leveren wij ook Rolgewalste metaalboren. Deze boren zijn kwalitatief uitstekend, maar minder sterk en duurzaam dan de volledig geslepen versie.
Ook wanneer u op zoek bent naar extra lange metaalboren, bent u op de juiste plek.

Boren in harde metaalsoorten?

Bij boren in harde metaalsoorten zoals RVS gebruikt u onze HSS Cobalt metaalboren. Deze spiraalboren zijn voorzien van een cobalt legering en een splitpoint wat centeren overbodig maakt. Bij boren in andere metaalsoorten wordt een cobalt boor juist afgeraden, hiervoor gebruikt u de gewone HSS metaalboren met innovatieve splitpoint.

Verzinkboor, Stappenboor, Kernboor en nog meer

Naast onze standaard metaalboren met spiraal, besteld u bij ons ook uw verzinkboor, stappenboor, centreerboor of andere boren uit voorraad.

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering. Op kwaliteit getest door professionals.
Wilt u de boren ophalen in Veenendaal? Geen enkel probleem. Bel 0318-821521 of mail naar [email protected] en wij zorgen dat de boren klaarliggen aan de afhaalbalie.