Metaalboren kopen

Wilt u metaalboren kopen? Op deze pagina vindt u ons brede assortiment. Bekijk ook onze metaalborensets.

Populair binnen de categorie Metaalboren kopen:

75 Resultaten

Professionele metaalboren kopen

Of u nu op zoek bent naar een lange metaalboor of kort metaalboortje, bij Onlineborenkopen.nl is er altijd een juiste metaalboor voor uw klus. Onlineborenkopen.nl heeft een groot assortiment professionele metaalboren. Denk hierbij aan:

Negentig procent van onze ijzerboren zijn HSS geslepen. HSS staat voor High Speed Steel. Onze standaard HSS ijzerboren zijn uitgerust met een 118 graden splitpoint, waardoor centeren overbodig is. De boren zijn geslepen uit één stuks M2 staal.

Naast deze boren leveren wij ook Rolgewalste metaalboren. Deze boren zijn kwalitatief uitstekend, maar minder sterk en duurzaam dan de volledig geslepen versie. Ook wanneer u op zoek bent naar extra kleine metaalboortjes of lange metaalboren, bent u op de juiste plek.

Grote gaten boren in metaal

Eén van de meest gemaakte fouten tijdens het boren van een groot gat in metaal is een te hoge boorsnelheid. Grote gaten boren doet u het best met een laag toerental. Hoe groter het gat en hoe harder het materiaal, hoe lager het toerental moet zijn.

Boren met een HSS boor

Bij boren in harde metaalsoorten zoals RVS gebruikt u onze HSS Cobalt metaalboren. Deze spiraalboren zijn voorzien van een cobalt legering en een splitpoint wat centeren overbodig maakt. Bij boren in andere metaalsoorten wordt een cobalt boor juist afgeraden, hiervoor gebruikt u de gewone HSS metaalboren met innovatieve splitpoint. E

Offerte voor boren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

Altijd snelle levering. Op kwaliteit getest door professionals.
Wilt u de boren ophalen in Veenendaal? Geen enkel probleem. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen dat de boren klaarliggen aan de afhaalbalie.