Mondkapjes

Onlineborenkopen.nl biedt diverse soorten mondkapjes voor eenmalig gebruik. Heeft u interesse in afname van bulkverpakkingen? Bel 0318-821521 of mail naar info@onlineborenkopen.nl

Toont alle 3 resultaten

Mondkapjes snel uit voorraad geleverd

Hoge kwaliteit mondkapjes voor persoonlijke hygiëne en bescherming van invloeden buitenaf. Zo beschermd een juist mondkapje tegen stofdeeltjes, pollen, micro-organismen en luchtvervuiling. Onlineborenkopen.nl heeft een ruime voorraad mondmaskers die dezelfde dag nog aan u verzonden worden.

Welk mondmasker moet ik kiezen?

Mondmaskers zijn er in diverse uitvoeringen. De mondmaskers van Onlineborenkopen.nl zijn volgens FFP2 / KN95. Wat dit precies inhoudt leggen wij aan u uit.

Onze mondkapjes met uitademventiel zijn zeer comfortabel. Daarnaast voorkomt het ventiel dat vocht en warmte zich ophoopt en is vrij ademen gemakkelijk bij dit type. Dit type masker beschermt tegen griepdeeltjes in de lucht, maar ook pollen, stof en andere bacteriën. De zachte gevoerde neusklip voelt prettig aan in het gezicht.

Mondkapje FFP2 zonder uitademventiel is een zeer comfortabel masker in de kleur wit. De neusklip zorgt ervoor dat het masker aan verschillende gezichtsvormen kan worden aangepast. De maskers zijn voor eenmalig gebruik.

Zwarte mondkapjes of met Army print, deze mondkapjes worden geleverd in een gesealde verpakking en per pakketpost geleverd. 100% hygiënisch. Deze maskers zijn voor eenmalig gebruik en hebben stevige elastische oorlussen. Geschikt voor elk gezichtstype.

Wat betekend FFP2 en KN95?

KN95 is een type aanduiding die in China gebruikt wordt. Dit houdt in dat voor 95% stofdeeltjes en micro-organismen en luchtvervuiling wordt tegengehouden. In Europa staat deze aanduiding gelijk aan FFP2. De maskers van Onlineborenkopen.nl hebben de KN95 & FFP2 aanduiding.

Bulkverpakkingen

Wilt u afname in bulkverpakkingen? Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel 0318-821521 voor een prijs en aanbod op maat.