MS-500 Universele smering

Enig resultaat

MS-500 Universele smering

Multispray kopen? MS-500 is een hoogwaardige universele smering met vele toepassingen. De Multispray is door CTN ontwikkeld en geschikt voor het werken in industriële omgevingen. Dit houdt in dat de MS-500 een duurzame smering en bescherming geeft. Daar waar de bekende multisprays stoppen, gaat de MS-500 nog even door.

Eigenschappen Multispray

Multispray MS-500 is niet alleen een smeermiddel, maar heeft ook een kruipende werking. Hierdoor wordt deze vaak ingezet als kruipolie. Naast deze eigenschappen beschermd de Multispray ook kunststoffen en maakt het rubbers weer soepel.
Ook de vocht verdringende eigenschappen zorgen ervoor dat deze multispray één van de hardlopers is. Voor alle stekkerverbindingen en gereedschappen te gebruiken.

Siliconenvrije Multispray

MS-500 is een siliconenvrije multispray. Hierdoor is het veilig te gebruiken in ruimtes waar gespoten moet worden. Ook voor het onderhouden van uw zaagmachines is dit veilig te gebruiken. Na het bewerken van het hout zorgt deze spray niet voor een siliconensmet. MS-500 is een niet vlekkende spray, waardoor het ook veilig is te gebruiken naast zonweringsdoeken of luifels.