Multitool zaagbladen

De multitool zaagbladen zijn in diverse aansluitingen te bestellen.
Werkt u met een DeWalt, Stanley Fatmax of Black&Decker Multitool, kies dan voor DeWalt aansluiting

Zaagbladen met Starlock aansluiting zijn geschikt voor Fein Multimaster, Fein Multitalent en Bosch multitools met Starlock aansluiting

Bosch (met OIS), Milwaukee, Makita, Metabo, Hitachi, AEG, Dremel, Skill, Einhell en Ferm machines gaan samen met de multitool zaagbladen met universele aansluiting.

38 Resultaten

Multitool Zaagbladen Qblades

Koop online multitool zaagbladen van Qblades en ontvang altijd 1 gratis zaagblad bij afname van 10 stuks. Bent u grootverbruiker? Ontvang 15 gratis zaagbladen bij afname van 100 stuks.

Wilt u een offerte ontvangen voor een combinatieorder van verschillende types zaagbladen? Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003, wij helpen u graag.

Voorraad Qblades Zaagblad t.b.v. multitool

Op zoek naar een Qblades zaagblad? Wij leveren uit voorraad. Wij zijn afhankelijk van DHL voor het afleveren van uw bestelling. Houdt rekening met een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Bestelling uit de Regio Veenendaal worden via onze eigen bezorgdienst geleverd. Wilt u liever uw bestelling afhalen? Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Bel of mail uw bestelling door en wij zorgen dat het klaar ligt voor u.

Onlineborenkopen.nl, de leverancier voor de zakelijke gebruiker

Onlineborenkopen.nl levert een uitgebreid assortiment aan bedrijven uit de Bouw en Industrie. Ook op het gebied van lijmen en kitten, smeermiddelen, coatings en overig chemie assortiment zijn wij een betrouwbare leverancier. Met ons moederbedrijf ChemTechniek Nederland B.V. zijn wij een betrouwbare partner voor u als zakelijke gebruiker.
Wilt u bezoek van een vertegenwoordiger, langskomen in onze showroom te Veenendaal of een gesprek met één van onze adviseurs? Bel 0318-769003, wij helpen u graag.