×

13.500+ klanten waarderen ons met een 9.4

10.000+ producten uit voorraad leverbaar

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland

Boren kopen?

Door professionals, voor professionals

Over ons

Meedenkend advies


Snel en vriendelijke service

Gratis verzending


Vanaf 50 euro

Voor 16:00 besteld


Vandaag verstuurd

Handgeselecteerd


Assortiment boren

Slijpschijven

Wij slijpen u er doorheen!

Meer informatie

Onze boren

Onze boren zijn voor de professionele en veeleisende gebruiker. Navigeer in het menu voor alle houtboren, machinetappen, metaalboren of betonboren.

[yith_wc_productslider id=10274]

Metaalboren, Betonboren en Houtboren uit Midden-Nederland

Al sinds 2007 zijn wij op de markt met ontwikkeling en verkoop van diverse lijmen, kitten, smeermiddelen etc. onder ons label CTN® voor Bouw en Industrie. Vanuit onze Chemisch Anker klanten kregen wij de vraag naar goede SDS boren, terwijl onze constructie klanten op zoek waren naar metaalboren en hoveniers naar houtboren.

Voor ons een reden om een goed en professioneel assortiment neer te zetten voor alle professionals in o.a. Bouw, Agri en Industrie. Zo hebben wij een ruim assortiment aan betonboren, SDS Plus of Max aansluiting, houtboren en metaalboren en meer. Vanuit Veenendaal bevoorraden wij onze klanten en wederverkopers. Wilt u uw bestelling komen afhalen? Geen enkel probleem. Wij horen het graag van te voren, zodat uw boor ook daadwerkelijk klaar ligt bij onze verkoopbalie. T: 0318-769003

Meer informatie


SDS boren in meerdere uitvoeringen

Wanneer u op zoek bent naar SDS boren, bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres. Wij hebben diverse 2-snijders en 4- snijder hamerboren, allen voor de professionele industrie.

Wat nu precies de verschillen zijn tussen deze SDS betonboren, leggen wij u graag uit. Alle betonboren leveren wij in 2 kwaliteiten, standaard en Premium en in SDS Plus of SDS Max aansluiting.

Meer informatie

Slangenboren voor hout, hardhout en Azobé

Professionele slangenboren voor meerdere toepassingen. Waar let u op bij het kopen van een slangenboor, ook wel balkenboor genoemd?.

Een slangenboor is in twee uitvoeringen te krijgen en wordt veel gebruikt in de houtbouw, in spanten, vlonders, veranda bouw en hoveniersbranche. Alle voordelen van een slangenboor zetten wij voor u op een rij.

Meer informatie


Advies of catalogus ontvangen?

In de catalogus vindt u het gehele borenassortiment van CTN, overzichtelijk opgesteld. Wilt u een catalogus ontvangen, of meer informatie?

Ons team van professionals staat graag voor u klaar. Naast advies over diverse boren, kunnen wij u ook adviseren over de lijmen, kitten en Chemisch Anker van CTN. Hoe leest u hier verder.

Meer informatie
Abonneer je op onze nieuwsbrief
Contactgegevens
  • Onlineborenkopen.nl
  • Inductorstraat 8
  • 3903 KB, Veenendaal

  • KvK: 77485254
  • BTW: NL86.10.22.178.B01