Borencassettes

Toont alle 21 resultaten

Borencassettes voor professioneel gebruik

Onze borencassettes zijn samengesteld door professionals. We hebben hiermee de meest gebruikte afmetingen van boren afgestemd en samengesteld in de cassettes. Onze cassettes zijn perfect cadeau voor je klus grage vader of als gemakkelijke opbergkoffer. Wij hebben sets voor beton boren, houtboren en metaalboren, verzinkboren, machinetappen, gatzagen en meer.

Grote assortimenten koffer voor de veeleisende gebruiker

Onze metaal- en cobalt boren sets zijn als 19-delige en 25-delige sets verpakt in handige opbergcassettes. Echter leveren wij ook 170-delige koffers en zelfs 420-delige displays.
Zo heeft u altijd de juiste maten binnen handbereik, in de werkplaats, werkbus of gewoon voor thuis.

Offerte voor cassettes in grote aantallen?

Onze borencassettes koopt u voordelig tegen onze geldende staffelprijzen.
Koopt u structureel veel boren voor uw bedrijf en wilt u een grote afname in één keer, dan denken wij graag met u mee. Ook op het gebied van lijmen, kitten, smeermiddelen, coatings etc. zijn wij voor u een goede partner.
Wij leveren onze boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Onlineborenkopen is gevestigd in het midden van het land; Veenendaal. Vanuit hier bedienen wij onze klanten door geheel Nederland, België en Duitsland.

Snelle levering via DHL

Wij versturen onze pakketten via DHL. In de regio van Veenendaal worden de boren door onze eigen bezorgdienst geleverd. Wilt u een borenset afhalen? Dat is geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. In onze winkel is een groot deel van het assortiment beschikbaar. Wilt u afhalen? bel 0318-821521, wij zorgen dan dat uw boren aan de afhaalbalie klaar liggen.