×

Over ons

ONZE MISSIE

Wij streven ernaar om langdurige relaties met opdrachtgevers en professionals aan te gaan. Met nieuwe platformen kan onze dienstverlening verder worden geoptimaliseerd, zonder het verlies van een menselijk gezicht. Kennis, passie, samenwerking en de wil om te blijven verbeteren om onze opdrachtgevers de juiste kwaliteit te bieden.

ONS VERHAAL

Al sinds 2007 zijn wij bezig op de markt met diverse technische producten voor bouw en industrie. Vanuit onze Chemisch Anker gebruikers kregen wij de vraag naar kwaliteit SDS boren, terwijl onze constructie klanten op zoek waren naar metaalboren. Sinds 2014 leveren wij een compleet assortiment hoogwaardige boren voor de zakelijke markt en professionele gebruiker. Boren voor zwaar werk, of juiste precisie werk, beschikbaar voor een ieder die kwaliteit wilt in zijn gereedschap.

ONZE AANPAK

Duidelijk informatie verschaffing, Elk product op onze webshop is door ons getest op zijn kwaliteit, Snelle leveringen ook bij zeer grote aantallen en natuurlijk persoonlijk advies indien u dit nodig heeft. Zelfs maatwerk van boren is bij ons mogelijk, zo kunt u elk soort afmeting bij ons bestellen. Neem voor maatwerk contact met ons op.

ONZE FILOSOFIE

Het verbeteren van de markt en de huidige geleverde kwaliteit boren. Met de correctie certificering en keurmerken kunnen wij een top product garanderen waardoor wij hopen u als vaste klant te behouden. Snel schakelen en het meedenken in uw project zijn twee van ons belangrijkste competenties.

IN DE BUURT?

Aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal vindt u onze showroom, kantoor en magazijn. Hier vindt u alle artikelen van CTN en veel van TechnischeProdukten.nl en Onlineborenkopen.nl. Afhalen? De meeste producten leveren wij uit voorraad, maar wilt u zeker zijn of uw product aanwezig is om af te halen, adviseren wij u om vooraf te bellen.

30 minuten vanaf Utrecht (a12)

20 minuten vanaf Arnhem (a12)

60 minuten vanaf Rotterdam (a12/a15)

30 minuten vanaf Nijmegen (a15/a12)

40 minuten vanaf Apeldoorn (a50/a1)