Pakkingmaker

Toont alle 2 resultaten

Pakkingmaker Vloeibare Pakking

Op zoek naar een hittebestendige vloeibare pakking? CTN Uni Gasket en Moto Gasket zijn pakking makers in handige verpakking.
Speciaal ontwikkeld als pakkingmaker of als toevoeging op normale pakkingen, zoals versnellingsbakken, carters en kleppendeksel.
De pakkingmakers zijn temperatuurbestendig tot 250 graden. Na uitharding is de pakkingmaker bestand tegen een temperatuur van zelfs -50 graden.

Waar wordt vloeibare pakking voor gebruikt?

Vloeibare pakking wordt gebruikt als pakkingmaker, of als toevoeging op normale pakkingen. Daarnaast is het ideaal te gebruiken voor allerlei afdichtingen, zoals bij bijvoorbeeld water, vuil en luchtlekkages.
U kunt vloeibare pakking gebruiken als reparatiemiddel bij bijvoorbeeld gescheurde rubberdelen, deurrubbers, zonnedakafdichtingen, aandrijfrubbers, raamrubbers enz.
Het vervangt voorgevormde pakkingen en is blijvend elastisch.

Wat is het verschil tussen Moto Gasket en Uni Gasket?

Moto Gasket is grijs van kleur en zuurvrij. Hierdoor is deze ook op aluminium veilig te gebruiken.
Uni Gasket is niet zuurvrij en verkrijgbaar in de kleur zwart.
Bij beiden  is het gebruik van een kitspuit niet nodig. Het product komt door middel van een druk uit de koker. Met de hendel die er aan bevestigd is, kunt u het product zeer gemakkelijk doseren.

Winkel in Midden-Nederland of snel geleverd aan bedrijf

Onlineborenkopen.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland BV en gevestigd in Midden-Nederland. Bij het online bestellen, kunt u aangeven of u uw pakket bezorgd wilt hebben, of het liever komt ophalen. Onlineborenkopen.nl is gevestigd  aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Wilt u een offerte op maat ontvangen, of bezoek van één van onze vertegenwoordigers? Bel naar 0318-769003 of mail aan info@onlineborenkopen.nl. Wij helpen u graag.