Polymeerkit

Toont alle 5 resultaten

Polymeerkit, ook wel bekend als lijmkit

Bij Onlineborenkopen.nl vindt u polymeerkit op basis van MS-Polymeer. Dit is ook wel bekend onder de naam Lijmkit. Onze volwaardige MS polymeerkit wordt ingezet voor het flexibel en watervast lijmen van metaal, natuursteen, steen, trespa, balken, drempels, lood, zink en vele andere materialen. In onze webshop vindt u volwaardige polymeerkit voor vele toepassingen. Ook verkrijgbaar in High Tack versie of als volvlakverlijming.
Onlineborenkopen.nl biedt de Lijmkit op basis van MS-Polymeer aan van o.a. CTN en Parabond.

Flexi Bond en Flexi Tack, de lijmkit voor de bouw

Wanneer u lijmkit wilt kopen is het belangrijk wat u precies gaat doen. De Flexi Bond Lijm kit en Flexi Bond High Tack lijmkit zijn 2 professionele lijmkitten voor de bouw en industrie. U gebruikt de Flexi Bond voor het lijmen van plinten, vensterbanken, dorpels, zink, hout, metaal, rvs en aluminium. Ook te gebruiken voor het lijmen van stenen, isolatieplaten en b.v. spiegels. Kortom een zeer geschikte polymeerlijm voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Hoe gebruik je MS Polymeerkit?

Het is van belang dat de ondergrond schoon en droog is, voordat u gebruikmaakt van de MS polymeerkit. Om de ondergrond vetvrij te maken, maakt u gebruik van een ontvetter. Dat kan een ontvetter op waterbasis zijn of op solventenbasis.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Gebruikt u structureel veel Ms polymeerkit en wilt u een offerte ontvangen voor grote aantallen? Mail naar info@onlinborenkopen.nl of bel naar 0318-769003.

Levering van Polymeer lijmkit

De polymeer lijmkit wordt via DHL verzonden. Wanneer uw bedrijf in de directe omgeving van Veenendaal is gevestigd, wordt uw bestelling door onze eigen bezorgdienst geleverd. Onze lijmkit is uit voorraad leverbaar. Afhalen aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal is mogelijk.

FAQ

Wat is MS polymeerkit?

MS polymeerkit is een blijvend flexibele lijm en afdichtingskit kit op basis polymeren. De uitharding gebeurd door middel van luchtvochtigheid. Een polymeerkit wordt gebruikt voor het verlijmen van de meest voorkomende bouwmaterialen en is bijzonder sterk. Een polymeerlijm is er ook met extra High Tack, dit houdt in dat de lijm een extra hoge aanvangshechting heeft.

Is lijmkit overschilderbaar?

Lijmkit is vrij van siliconen, zuren en oplosmiddelen en is perfect overschilderbaar met de meest voorkomende verven. Nadat MS polymeer een oppervlakte huid heeft (na ongeveer 10 minuten) is deze al overschilderbaar. Met andere woorden; MS Polymeerkit is nat in nat verwerkbaar.

U kunt daarnaast ook bij ons terecht voor andere lijmen en kitten zoals vloeibare pakkingmaker, transparante 2 componenten lijm, vloeibare seconde lijm, spuitijm – contactlijm, purschuim, en diverse lijmaccessoires