Puntlasboor

Toont alle 2 resultaten

Puntlasboor

Een puntlasboor wordt in verschillende industrieën gebruikt voor het boren van laspunten. Bij het puntlassen worden twee metaalproducten. Online boren beschikt over een breed scala aan puntlasboren.

Puntlas boor voor metaal

Een puntlas boor wordt vaak gebruikt bij het herstellen van autoschade door herstelbedrijven. Bij het puntlassen worden twee platen aan elkaar vastgelast. Een puntlasboor kan gebruikt worden om gaten van te voren te boren. Bij het gebruik zet u de puntlas boor op de te boren plaat en laat u vervolgens het toerental langzaam opvoeren

Cobalt puntlasboor

Onze cobalt puntlasboren zijn geschikt voor het uitboren van puntlassen met handboormachines. Bij ons kunt u ook HSS geslepen puntlasboren aanschaffen. Deze beschikken door de toevoeging van cobalt over een extra hardheid. Dit zorgt ervoor dat de puntlasboren extra lang meegaan en optimaal presteren in moeilijk te verspanen staalsoorten. Om de levensduur van de puntlasboor extra te verlengen adviseren wij het gebruik van snijolie. Een chemisch anker in massieve muren gaat goed in combinatie met onze puntlas boren. Om geluidsoverlast tegen te gaan kunt u gebruik maken van een anti dreunplaat.

Verschillende puntlas boren

Onze puntlas boren zijn in verschillende maten te bestellen. Speciaal voor verschillende handboren, kunt u puntlasboren bij Onlineborenshop bestellen in verschillende formaten. De puntlasboor is in vier maten te bestellen. Binnen ons assortiment treft u:

  • Puntlasboren met een diameter van 6 bij  66 mm
  • Puntlasboren met een diameter van 7 bij 74 mm
  • Puntlasboren met een diameter van  8 bij 79 mm
  • Puntlasboren met een diameter van 10 bij 89 mm.

Achteraf kunt u een coating als afwerking gebruiken. Werkt u met hoge tempraturen? Dan is smeermiddel als teflonspray een goede toevoeging.

Puntlasboor in grote hoeveelheden bestellen

Wanneer u regelmatig met grote aantallen puntlasboren werkt en ook een grote voorraad aan puntlas boren wenst, kunt u profiteren van onze staffelkorting. U kunt bij ons ook voor uw medewerkers hand wipes en reinigers bestellen. U kunt bij ons op locatie ook een groot deel van ons assortiment kopen, daarvoor kunt u van te voren contact met ons opnemen zodat uw bestelling voor u wordt klaargezet. Wij bieden u graag een scherpe offerte op maat aan. Stuur ons een email info@onlineborenkopen.nl met de gewenste aantallen puntlasboren en wij sturen u de offerte toe.