Reinigers

Toont alle 16 resultaten

Reinigers en Ontvetters van CTN

Onlineborenkopen.nl biedt u de reinigers en ontvetters aan van CTN.
Reinigers en ontvetters worden gebruikt voordat er gelijmd, gespoten of gekit moet worden. Ontvetters worden ook gebruikt voor het reinigen van vette onderdelen.
Ontvetters zijn er op waterbasis en op solventbasis.
Voordeel van het ontvetten op basis van solventen is dat het product snel vervliegt. De ondergrond is dan na het ontvetten altijd droog.
Bij het ontvetten op waterbasis, zal de ondergrond altijd goed drooggemaakt moeten worden.

Reinigers en ontvetters

Reinigers en ontvetters, wat zijn nu de verschillen? Beiden hebben dezelfde werking, ze maken een oppervlakte schoon. Maar belangrijk is waarom er schoongemaakt moet worden? Wanneer je een oppervlakte schoon wilt hebben, omdat er lijm of kitwerkzaamheden gaan plaatsvinden, gebruik je een ontvetter. Er hecht namelijk geen lijm of kit aan een vet oppervlak. Daarnaast is het belangrijk dat een ontvetter geen residue na laat, het oppervlak dient geheel schoon te zijn om een goede hechting te krijgen.
Ontvetter gebruik je ook wanneer je b.v. machine onderdelen opnieuw wilt smeren. Het oude vet wordt verwijderd met b.v. X-treme Clean of Rapid Cleaner.

Een reiniger is een middel dat oppervlaktes schoonmaakt, maar soms ook beschermd. In sommige reinigers zitten zeepsoorten verwerkt, die niet geschikt zijn om te ontvetten t.b.v. lijmwerkzaamheden.
Zo reinigt een Foam Cleaner moeiteloos glas, vizieren, vitrines en meer, zonder dat deze wegloopt of een blauwe waas na laat. Daarnaast laat het een laagje na, waardoor vingerafdrukken niet direct opnieuw op de ruit komen.
Een Super Wax wordt gebruikt om onderdelen te laten glanzen, maar maakt het oppervlak ook waterafstotend.
Herken je het als RVS een beetje gelig wordt? Reinig dit met RVS Cleaner. Uw RVS glimt weer als nieuw en laat een beschermend laagje achter. Hierdoor is het RVS nadien makkelijk te reinigen.

Werkplaatspapier en poetsdoeken

Voor het reinigen kunt u diverse doeken of papier gebruiken. Welk papier of doek is afhankelijk van de toepassing.
Blauw werkplaatspapier wordt veel gebruikt in werkplaatsen, of als uierdoeken. Dit papier laat wel pluizen na en dit wil je niet voordat je b.v. gaat afkitten.
Het is dan beter om poetsdoeken of airlaid poetspapier te gebruiken.

Ook bij stevige poets- en schoonmaak werkzaamheden gebruik je de poetsdoeken of ons pluisvrije Air Laid papier.

Reinigers in spuitbus

Wij bieden een divers assortiment aan reinigers in spuitbus aan. Zo is onze Foam Cleaner zeer geschikt voor ruiten, grilles, motovizier, bekleding en meer. Het is een actieve en frisse schuimreiniger zonder schuurmiddelen.
Wanneer je wilt poetsen, gebruik je Super Wax. Deze is krijtvrij waardoor het niet wit uitslaat op kunststof. Het geeft een prachtige glans en waterafstotendheid op uw auto, motor, machines, caravan en meer.
Stickerresten verwijderen? Gebruik Seal Remover, deze lijm en kit verwijderen verwijdert de laatste kit en stickerresten.
RVS reinigen? Afhankelijk van de vervuiling kunt u kiezen uit 2 soorten. Onze Rapid Cleaner is een grondige ontvetter voor vet RVS en meer. Wanneer uw RVS iets vergeeld of gewoon opgepoetst moet worden, kunt u RVS Cleaner gebruiken.

Koudontvetter – Ontvetten en reinigen op waterbasis

Onze Rapid Cleaner alleen een koudontvetter noemen, is niet helemaal correct. Het kan namelijk veel meer.
Rapid Cleaner is namelijk een dieptereiniger dat diep dringt tot alle vlekken.
Waar normaal gesproken reinigers alleen een oppervlakte reinigen, trekt Rapid Cleaner het vuil uit de poriën en heeft dit een echt dieptewerking.
Rapid Cleaner reinigt zeer efficiënt, vet, vuil, koolstof, olie, roet, nicotineaanslag en andere hardnekkige vlekken. Daarnaast is het oplosbaar in water en biologisch afbreekbaar zodat het ook milieutechnisch verantwoord te gebruiken is.

Vele toepassingen
De koudontvetter is zuurvrij, dat betekend dat het veilig te gebruiken is op aluminium. Perfect voor het reinigen van aluminium velgen.
Vernevel Rapid Cleaner over uw velgen en laat het kort intrekken. Spuit na met water en uw velgen zijn weer als nieuw!
Velgen Rapid Cleaner

Bent u specifiek op zoek naar een reiniger of heeft u een vraag over uw toepassing?
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel 0318-769003.