×

13.500+ klanten waarderen ons met een 9.4

10.000+ producten uit voorraad leverbaar

Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland

Verzendinformatie

Verzenden

Wij versturen onze pakketten via DHL naar bedrijven en particulieren. De kosten voor het verzenden binnen Nederland bedragen €5,95, de kosten voor verzending naar België of Duitsland bedragen €8,95. Is uw orderwaarde hoger dan €50 (excl. btw) dan betaald u geen verzendkosten, dit geldt alleen voor leveringen binnen Nederland. Voor grotere en zwaardere pakketten maken wij gebruik van pallettransport. Indien u uw bestelling wilt afhalen, kan dat aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Bij afhalen dient u vooraf aan te geven wanneer u uw bestelling komt halen. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw bestelling klaar ligt.

Besteld u voor 16:00 uur dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog aan DHL meegegeven, u ontvangt in de avond een mail met de Track & Trace. DHL levert de pakketten 99% van de pakketten de volgende dag. Pakketten naar België en Duitsland worden binnen 2-3 dagen afgeleverd.

Retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Onlineborenkopen.nl geretourneerd moeten worden. Producten die beschadigd of gebruikt zijn kunnen niet retour genomen worden.

Vul het retourformulier in om gebruik te maken van herroepingsrecht.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Overige informatie

Ondanks alle inspanningen kan Onlineborenkopen.nl niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Onlineborenkopen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Onlineborenkopen.nl behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Onlineborenkopen.nl voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Onlineborenkopen.nl neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Onlineborenkopen.nl houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Onlineborenkopen.nl is onderdeel van ChemTechniek Nederland B.V.

Abonneer je op onze nieuwsbrief
Contactgegevens
  • Onlineborenkopen.nl
  • Inductorstraat 8
  • 3903 KB, Veenendaal

  • KvK: 77485254
  • BTW: NL86.10.22.178.B01