Rollen poetspapier

Toont alle 4 resultaten

Rollen poetspapier of werkplaatspapier

Rollen poetspapier kopen? Bij Onlineborenkopen.nl bieden wij rollen poetspapier, werkplaatspapier en poetsdoeken in diverse kwaliteiten aan. De poetsdoeken zijn van Tricot en Polo stof en worden veel gebruikt bij het reinigen en ontvetten van vette onderdelen en vele andere werkzaamheden. Werkplaatspapier wordt veel gebruikt voor reinigen van handen en schoonmaakwerkzaamheden in de werkplaats.

Daarnaast kan er ook gepoetst worden met papier. Wij bieden blauw werkplaatstpapier wat over het algemeen het meest gebruikt wordt in werkplaatsen bij het reinigen. Dit papier heeft 3 lagen, wat het extra stevig maakt. Daarnaast wordt het ook gebruikt als uierpapier.
Air Laid poetspapier is pluisvrij en stevig en wordt gebruikt voor het oppoetsen en reinigen. Daarnaast is het zeer sterk, wanneer het nat is geweest en u het laat drogen, kan het weer opnieuw gebruikt worden. Ons airlaid poetspapier is op rollen van 130 meter en in pop-up boxen verkrijgbaar.

Zowel het werkplaatspapier als het airlaidpapier past in de muurbeugel.

Offerte aanvraag voor grotere afnamen poetspapier.

Wordt er bij u in het bedrijf veel gewerkt met poetslappen en werkplaatspapier? Wellicht is het voor u interessanter om dit groter in te kopen. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel 0318-769003 en vraag uw offerte op maat aan. Wilt u bezoek aan uw bedrijf van één van onze technische adviseurs? Informeer naar de mogelijkheden.

Verzenden van werkplaatspapier.

Onlineborenkopen.nl levert de bestellingen uit via pakketpost, pallettransport of via onze eigen bezorgdienst. Wanneer u uw bestelling wilt afhalen is dat mogelijk.
U kunt uw bestelling afhalen aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.