Scharnierenboor

Toont alle 2 resultaten

Scharnierenboor kopen?

Een scharnierenboor koopt u gemakkelijk online bij Onlineborenkopen.nl. De frees voor het boren van blinde gaten in hout zijn er in 2 soorten. Zo is er een scharnierboor met tanden en de standaard scharnierboor. De boor is ook wel bekend onder de naam Forstner boor of Forstner bit boor.

Scharnierboor met open kop

Een scharnierboor met open kop heeft een optimale snijverhouding en voorkomt splintervorming in hout. De schacht van de boor is afgedraaid op 8 mm (tot 30mm). Vanaf 30mm is de scharnierboor afgedraaid op 10 mm. Hierdoor is de boor geschikt voor (kolom) boormachines. De totale lengte van de boor is 90 mm.

Scharnierenboor met tanden

Met een scharnierenboor met tanden boort u grote blinde gaten in hout tot wel 125 mm doorsnede. De speciale vertanding zorgt ervoor dat de gaten nog sneller gemaakt worden. Vanaf doorsnede 25mm. De schacht van de boor is afgedraaid op 8, 10 of 12.5 mm.

Forstnerboor 35mm

Een forstner boor 35mm is een veel voorkomende maat voor het boren van blinde gaten in b.v. meubelpanelen en potscharnieren. Alle forstner boren zijn vanuit voorraad leverbaar. U kunt u 35mm forstner boren online bestellen of afhalen in onze winkel te Veenendaal. Gebruikt u als bedrijf veel houtboren of andere types? Vraag gemakkelijk uw offerte aan en wij maken een prijs op maat.

Andere houtboren van Onlineborenkopen.nl

Bent u op zoek naar een ander type houtboor voor uw toepassing? Wij adviseren u graag. Wij hebben naast houtboren een ruim assortiment aan metaalboren, betonboren, slijpschijven en zaagbladen. Onze producten zijn voor professioneel gebruik. Wij leveren onze boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Vanuit ons magazijn en showroom in Veenendaal staan wij dagelijks met een team voor u klaar. Wilt u bezoek aan uw bedrijf ontvangen? Onze technisch adviseurs komen graag bij u langs. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl