Schroef 4.0 x 40 mm

Toont alle 6 resultaten

Schroef 4.0 x 40 mm

Een schroefmaat hangt af van welk, lengte, breedte en welk materiaal. De gouden regel om lengte te bepalen is dikte van het materiaal x 2,5, op deze manier heb je altijd een stevige bevestiging. De 4.0 x 40 mm maat schroef word over het algemeen het meeste gebruikt. In deze maat is er sprake van een voldraad schroef, dit betekend dus dat het hout draad of metrisch draad tot aan de kop doorloopt.

Verschil per materiaal

Bij verschillende materialen worden verschillende maten schroeven gebruikt, er moet namelijk rekening gehouden worden met de draagkracht van de schroef. Een schroef die hout op hout bevestigd draagt minder gewicht dan een schroef die metaal op hout bevestigd, daarom moet er een sterkere schroef gebruikt worden.

Schroeven snel geleverd

Onlineborenkopen.nl levert verschillende maten schroeven, bouten, moeren en boren uit voorraad.
Wanneer u voor 16:00 uur besteld verzenden wij uw bestelling dezelfde dag. Liever uw bestelling afhalen? Onlineborenkopen.nl is gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Graag bellen van tevoren op 0318-769003, zodat wij uw bestelling kunnen klaarleggen

Offerte voor schroeven?

Heeft u projectmatig of vaak verschillende maten schroeven nodig? Onlineborenkopen.nl levert aan bedrijven uit de bouw en industrie.
Vraag eenvoudig uw offerte aan en wij maken een prijs op maat.

Staat uw artikel er niet bij? Wellicht hebben wij dit wel in ons assortiment, maar staat het product niet online.
Voor al uw boren, schroeven, slijpmateriaal, bouten, moeren en pluggen & ankers bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres.
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003. Wij helpen u graag!