Schroeven

25 Resultaten

Schroeven kopen?

Of je nu een doorgewinterde professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, schroeven zijn essentieel voor vrijwel elk bouwproject. Maar wist je dat niet alle schroeven gelijk zijn? Het juiste type schroef kan het verschil maken tussen een solide, duurzame constructie en een project dat snel uit elkaar valt.

Bij Onlineborenkopen.nl begrijpen we de waarde van hoogwaardige schroeven. We bieden een uitgebreide selectie schroeven van topkwaliteit die aan al je behoeften voldoen. Of je nu werkt aan houtbewerking, metaalconstructie, of algemene doe-het-zelf projecten, we hebben de juiste schroeven voor jou.

Verschillende soorten schroeven

Bij Onlineborenkopen.nl bieden wij verschillende soorten schroeven aan. De Dynaplus schroeven en de schroeven van Proftec. Elke schroef heeft zijn eigen toepassing. Welke schroef geschikt is voor welk project vindt u bij het desbetreffende product.
Wij leveren o.a.;

  • Spaanplaatschroeven
  • Houtbouwschroeven
  • Vlonderschroeven
  • Zelfborende plaatschroeven
  • Gipsplaatschroeven
  • MDF Schroeven

Bekijk ons assortiment en kies de juiste schroef voor uw project.

Wanneer gebruik je een tellerkopschroef of universeel schroef?

Een tellerkopschroef en spaanplaatschroef (universeel schroef) wordt veel gebruikt in de bouw. Wat is het verschil en wanneer gebruik je de tellerkop of de spaanplaatschroef? Beiden zijn Torx schroeven en bevatten de juiste bit in de doos.

Spaanplaatschroef: Ook wel de universeelschroef genoemd met TORX aandrijving. Geschikt voor de meest voorkomende werkzaamheden in hout. De schroeven hebben een zelfborende snijpunt en een grove spoed voor het snel inschroeven. De scherpe freesribben onder de kop zorgen voor optimaal verzinken in hout. De meegeleverde TX-20 bit is geschikt voor alle schroeven van 3.5 tot 5.0 mm.
Tellerkopschroef: Ook wel houtbouwschroeven genoemd worden vooral toegepast in de hout- en constructiebouw. De grote schotelkop zorgt voor een sterke houtverbinding. Door dezelfde kop hebben de tellerkopschroeven een hoog klembereik en zijn deze zwaarder te belasten. Ideaal voor houtconstructie verbindingen.

Welke schroefkoppen zijn er?

Een schroef heeft een kop en deze zijn er in verschillende vormen. De meest voorkomende kop is de platverzonken kop, of platkop. Een schroef met platkop is ideaal voor het gebruik in hout op hout toepassingen.
Bij een cilinderkop is de kop helemaal recht (90 graden). De kop verzinkt niet in het hout en is bij uitstek geschikt voor metaal-op-hout verbindingen. Denk hierbij aan het bevestigen van metalen beugels, hoeken of balkankers. De diameter van de kop is 2x de diameter van de schroef.
Een lenskop schroef is de beste schroef wanneer de afwerking belangrijk is, bijvoorbeeld bij plinten, beslag of afwerklatten. Daarnaast zijn er schroeven met een tellerkop, dit is een houtbouwschroef met extra groot klembereik. Hierdoor zijn deze zeer geschikt om dragende houtconstructies mee te maken. Schroeven in MDF? Gebruik dan een schroef met een 75ºC kop. Dankzij de kleine kop verzinkt de schroef mooi en eenvoudig zonder het materiaal te splijten.

Waarom kiezen voor Onlineborenkopen.nl

Ruime keuze: Bij onlineborenkopen.nl hebben we een breed assortiment aan schroeven boren en andere verbruiksartikelen voor de bouw en industrie.
Kwaliteit: We staan garant voor de hoogste kwaliteit. Onze producten voldoen aan bepaalde DIN normen, ETA specificaties en andere keurmerken.
Deskundig advies: Ons team staat altijd klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste schroef of boor voor uw project. Door onze ervaring delen wij graag onze kennis met u.
Snelle levering: We begrijpen dat tijd essentieel is. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij uw bestellingen vaak dezelfde dag nog kunnen versturen.
Concurrerende prijzen: Bij Onlineborenkopen.nl bieden we scherpe prijzen. Profiteer van de juiste prijs en kwaliteit verhouding.

Snelle levering, scherp geprijsd

Met onze ruime voorraden is Onlineborenkopen.nl in staat om uw bestelling snel te leveren. Ook uw bestelling afhalen in Veenendaal is mogelijk. Heeft u een groot aantal schroeven of boren nodig voor uw project? Stuur een e-mail aan info@onlineborenkopen.nl of bel ons op 0318-769003. Wij maken graag een prijs op maat voor u.