SDS betonboor

Toont alle 13 resultaten

SDS Betonboor?

Bent u op zoek naar een SDS Betonboor? Onlineborenkopen.nl levert een ruim assortiment aan SDS Betonboren. Een SDS betonboor is er in diverse uitvoeringen en met verschillende snijder koppen. Zo zijn er 2-snijders, 3-snijders en 4-snijder betonboren.

SDS boor voor professioneel gebruik

Een SDS boor wordt veelal gebruikt door bedrijven uit de bouw en industrie. Om met een SDS boor te kunnen boren dient u in het bezit te zijn van een boorhamer. Een SDS boor heeft een Plus of Max aansluiting.
Boren met een Max aansluiting gaan tot Ø 50 mm, de SDS Plus boren gaan tot 40 mm.

SDS Plus boor herkennen

Voor het boren in beton gebruikt u een SDS Plus boor. SDS betonboren zijn er in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. Ontdek ons aanbod in boren met een SDS Plus aansluiting:

  • SDS boor 2-snijder
  • SDS boor 2-snijder Premium
  • 4-Snijder SDS Plus Hamerboor
  • 4-snijder SDS Plus Hamerboor Premium
  • Profiline SDS Betonboor 4-snijder

Wanneer gebruik je welke boor? Onze standaard 2- snijder en standaard 4 snijder zijn geschikte SDS Plus betonboortjes voor de meest voorkomende boorwerkzaamheden in beton. In deze varianten hebben we veruit de meeste lengtes en diameters. Onze Premium SDS Plus betonboor is er in 2 types, ook in 2-snijder en 4-snijder variant. De premium boren hebben een extra geharde boorkop d.m.v. een carbide coating. Dit zorgt voor een langere levensduur van de boor.
Boort u veel en constant in beton? Onze Profiline Power SDS boor met plus aansluiting is een absolute krachtpatser in zijn soort. Deze boor heeft het PGM keurmerk en is geschikt voor SDS-Plus en Hilti Te-C aansluiting. Door de speciale kop wordt het vastlopen op wapening voorkomen.

SDS Max Betonboren

Een SDS Max betonboor is er in een standaard kwaliteit en Premium kwaliteit. Een SDS Max betonboor wordt gebruikt in combinatie met zware  en professionele boorhamers. Een hamerboor met sds max aansluiting heeft een 18 mm schacht met inkepingen waardoor de boor niet kan slippen. SDS Max boren worden gebruikt voor het boren van grote gaten in (gewapend) beton en natuursteen.

Lange SDS Betonboren

Bent u op zoek naar een lange betonboor? SDS Betonboren zijn er in vele diameters en lengtes. Zo gaan de 4-snijder SDS boren tot lengtes van 1 meter. Een SDS Max betonboor gaat zelfs tot 1320 mm.