SDS boor 6mm

Toont alle 11 resultaten

SDS boor 6mm kopen?

Bent u op zoek naar een SDS boor 6mm. Onlineborenkopen.nl heeft verschillende SDS boren 6mm in verschillende kwaliteiten. Ook standaard betonboortjes 6mm met cilindrische aansluiting hebben wij in het assortiment.

Wanneer gebruik je een SDS boor 6mm?

Een SDS boor 6mm wordt gebruikt voor het boren van kleine ronde gaten in beton. Ook voor het boren in gewapend beton, klinkers, metselwerk en natuursteen is deze boor geschikt.

Types SDS betonboor 6mm

Een SDS betonboor 6mm is er in verschillende varianten. Zo zijn er SDS boren met 2-snijder boorkoppen en 4-snijder boorkoppen. Ook de extra behandeling van de boorkop maakt verschil. Zo zijn er boren met een extra geharde boorkop en extra carbide coating.
Onze SDS betonboren 6 mm zijn onderverdeeld in verschillende kwaliteiten.

Hoe kies ik de juiste betonboor?

Onze standaard line hamerboren zijn veruit het meest populair onder doe het zelvers die in het bezit zijn van een Hamerboor met SDS Plus aansluiting. Deze betonboren  boren snel en nauwkeurig gaten in (gewapend) beton. Onze Premium line hamerboren hebben een extra geharde kop, wat de boor duurzamer maakt. Het betongruis wordt optimaal afgevoerd en de trilling die de gebruiker voelt is minder dan bij onze standard line.

Wanneer u kiest voor de Profi Line betonboor 6mm of andere maat heeft u een absolute krachtpatser. De boor heeft het PGM keurmerk en is geschikt voor constant en zwaar gebruik. De boor is geschikt voor Hilti Tec en SDS plus aansluiting. Daarnaast staat deze boor garant voor een hoge slijtvastheid en uitstekende krachtoverbrenging. De slim gepositioneerde boorkop zorgt ervoor dat het vastlopen op wapening wordt voorkomen.

Welke lengte SDS boor 6 mm?

De SDS boor 6 mm is er in verschillende lengtes. De langste 6 mm SDS boor is 460 mm. Onze Profi line betonboor heeft de lengte 110, 160, 210, 260, 310 en 460 mm. In andere maten gaan de boren zelfs langer. Onze overige 6 mm betonboren gaan tot lengte 310 mm.
Wilt u een 6 mm betonboor zonder SDS aansluiting? Onze standaard betonboren gaan bij 6 mm tot een lengte van 600 mm.