SDS Plus borenset

Toont alle 7 resultaten

SDS Plus borenset kopen?

Bent u op zoek naar een SDS Plus borenset? Onlineborenkopen.nl heeft naast losse SDS betonboren, de boren ook verpakt in borensets. Handig om zo alle maten bijeen te hebben.

Welke SDS borenset?

Een borensetje met SDS boren zijn er in verschillende varianten. Zo zijn er borensets met 7 boren, of zelfs een complete assortimentskoffer met 60 hamerboren.
Daarnaast kunt u kiezen uit 2-snijder SDS boren of 4-snijder SDS boren. De 4-snijder betonboren hebben wij in verschillende kwaliteiten. Onze Standaard, Premium en Profiline.
Vooropgesteld; Al onze SDS betonboren zijn geschikt voor professioneel gebruik. Onze standaard lijn wordt gebruik voor veel voorkomende werkzaamheden in beton. Onze Premium boren hebben een extra geharde carbide boorkop, dit maakt de boor duurzamer. Onze Profiline SDS betonborenset bevat 7 betonboren die geschikt zijn voor zware boorwerkzaamheden. De Profiline SDS Plus borenset wordt vooral veel gebruikt wanneer u hoge eisen stelt aan uw betonboor en deze veelvuldig gebruikt.

Betonboren sets uit voorraad geleverd

Een SDS Plus borenset is een set bestaande uit betonboren. De boren hebben een SDS Plus aansluiting. Wanneer u een betonboren set wil met gewone aansluiting, dan hebben wij deze 5-delige of 8-delige betonboor set in ons assortiment.

Voor het totale plaatje kunt u bij ons ook diverse lijmen en kitten bestellen als purschuimen, industrie tapes, polymeerkit of lijmkit of andere lijmaccessoires

Meerdere borensets bestellen?

Bent u op zoek naar borensets of werkhandschoenen voor al uw medewerkers in montage? Wij denken graag met u mee. Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de Bouw en Industrie. Op onze shop vindt u staffelprijzen. Hoe meer borensets u nodig heeft, hoe hoger de korting. Gebruikt u structureel veel boren of borensets en wilt u een prijs op maat ontvangen?  Stuur ons een e mail ( Direct mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. De boren kunt u ook ophalen bij ons op locatie in Veenendaal. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen dat de boren klaarliggen aan de afhaalbalie.