Secondelijm

Toont alle 7 resultaten

Secondelijm vloeibaar of in gelvorm

Eén secondelijm kopen die alles lijmt bestaat niet. Vandaar dat er meerdere soorten zijn.
Zo is er een seconde lijm in gelvorm. Het voordeel hiervan is dat deze vult, niet druipt en ook als verticale verlijming gebruikt kan worden.
U kunt hier perfect C062 Super Glue Gel voor gebruiken.

Wanneer u op zoek bent naar een lijm met een dunne viscositeit kiest u voor de C063 Super Glue GS. Deze secondelijm wordt veelal gebruikt voor het lijmen van b.v. rubberen ringen.

Veruit de meest gebruikte secondelijm is de universele industrielijm, namelijk C060 Super Glue. Deze lijm is iets dikker (middel viscositeit) ten opzichte van de C063. U verlijmt hier rubber, EPDM rubber, leer, kunststoffen, staal en keramiek mee. Binnen 1 tot 3 seconden is deze lijm vast.

Activator bij gebruik secondelijm

Wanneer gebruik je activator? Een secondelijm werkt pas op het moment dat er geen zuurstof meer bijkomt. Met andere woorden; u drukt de te verlijmen delen stevig op elkaar. In sommige gevallen is dit niet mogelijk. Het gebruik van activator zorgt er voor dat u verbinding toch uithardt.

Verpakking:

De secondelijmen zijn verpakt in flesjes met bajonet sluiting, voorzien van een kunststof kogeltje en naald. Op deze manier kan de lijm niet uitharden in de dop.
De inhoud is 20 ml per flesje, maar wij vullen ook af in 500ml verpakkingen voor gebruik in productieproces. Wilt u onze lijmen verkopen? Wij leveren de flesjes ook in verkoopverpakking voor bij u op de balie. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw bestelling wordt via pakketpost geleverd, of door onze eigen bezorgdienst wanneer u in de omgeving van Veenendaal bent gevestigd. Afhalen aan de Inductorstraat 8 mag ook. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij helpen u graag.