Slangenboor 6 mm

Toont alle 6 resultaten

Slangenboor 6 mm

Bent u op zoek naar een slangenboor 6 mm? Onlineborenkopen.nl levert slangenboren van 6 mm in diverse lengtes en uitvoeringen. Een slangenboor is ook wel bekend onder de naam balkenboor.

Lange slangenboor 6mm

Wanneer u op zoek bent naar een lange slangenboor van 6mm of langer heeft u een ruime keuze bij Onlineborenkopen.nl. Slangenboren hebben een standaard lengte van 230 mm, maar is ook leverbaar in lengtes van 320 mm, 460 mm en 620 mm. In andere diameters zijn er slangenboren tot wel 1080 mm.

Slangenboor 6 mm hardhout

Een slangenboor 6 mm kan gebruikt worden voor het boren in hout en hardhout. Wanneer er geboord moet worden in tropisch hardhout, zoals Azobé of Bankirai, dan adviseren wij het gebruik van een hardhout boor namelijk de Azobé Slangenboor. Deze slangenboren hebben een wijder spiraal en een tin coating. Dit zorgt ervoor dat zowel de hitte als spaanders snel afgevoerd kunnen worden. Waardoor er zonder moeite door het hardhout heen word geboord. Dit zorgt voor mooie ronde gaten in het hout.

Houtboor 6mm

Bent u op zoek naar een houtboor 6mm, maar wilt of kunt u geen gebruik maken van een slangenboor? Onze machinale houtboren zijn verkrijgbaar vanaf 3 mm en dus ook leverbaar in diameter 6. Ook een speedboor is leverbaar in 6 mm en in de lengtes 150 mm en 400 mm te koop! U heeft dus veel keuze als het gaat om een 6 mm houtboor!

Verpakking en prijs slangenboren 6 mm

Slangenboren zijn per stuk verpakt in een kunststof koker. U kunt de boren per stuk aanschaffen. Bij meerdere slangenboren profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting. Als u vaak als bedrijf zijnde werkt met slangenboren, denken wij graag met u mee. Stuur ons een mailtje naar info@onlineborenkopen.nl of bel naar 0318-769003 met de aantallen die u nodig heeft en wij maken een offerte op maat.