Slangenboren

Populair binnen de categorie Slangenboren:

Toont alle 7 resultaten

Slangenboren voor professioneel gebruik

Een slangenboor wordt gebruikt wanneer je mooie ronde diepe gaten wilt boren in hout. Een slangenboor is in vele diameters te bestellen. De kleinste slangenboor is 6mm.
De boren zijn er ook in vele lengtes. Zo is de langste slangenboor wel 1080 mm!
Een slangenboor wordt ook wel een balkenboor genoemd. U gebruikt deze voor het boren in de meeste houtsoorten.

De slangenboor heeft een zeskant aansluiting  en een optimale afvoer van spaanders en hitte, dit zorgt ervoor dat uw boorgat nauwkeurig is. Ook voorkomt het schade rondom het hout.
Gemaakt uit gehard staal, op de top is een boorpunt gemonteerd om makkelijk te centreren. Op deze manier “graaft” de boor zijn eigen weg door het hout.

Slangenboor voor boren in Azobé hout.

Wilt u in Azobé hout boren? Dan gebruikt u hier de speciale Azobé slangenboor voor, deze heeft een wijdere spiraal dan de gewone slangenboor. Azobé boor is een hardhout boor. De boren bevatten een extra tin coating, waardoor hitte beter wordt afgevoerd.

Welke lengtes en diameters zijn er in slangenboren?

De slangenboren zijn in meerder lengtes te bestellen. De gewone slangenboor voor hout en hardhout is tot lengte 1080 mm en vanaf diameter 6 tot en met 36 mm. De Azobé slangenboren zijn tot lengte 460 en tot diameter 22,5 mm te bestellen.

Offerte voor houtboren in grote aantallen?

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.

U kunt uw boren thuis of op bedrijf laten bezorgen. Afhalen is mogelijk in Veenendaal. Bel of mail vooraf, wij zorgen dat uw boor klaar ligt aan de afhaalbalie.