Slijpschijf 125mm

Toont alle 14 resultaten

Slijpschijf 125mm

Bij Onlineborenkopen.nl kunt u slijpschijven van 125mm kopen. Een slijpschijf 125mm is geschikt voor het slijpen van metaalsoorten zonder brandplekken te vormen. Daarmee wordt braamvorming ook voorkomen. Op deze pagina treft u de slijpschijf van 125mm die u kunt gebruiken voor al uw klussen. 

Slijpschijven 125 mm 

U kunt met slijpschijven 125 mm ook in zachtere metalen zoals zink, aluminium of lood. De slijpschijven worden goed gecontroleerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De slijpschijven 125 mm worden namelijk in Duitsland geproduceerd en zijn voorzien van het OsA keurmerk. 

Gebruik voor diverse metaalsoorten

Met slijpschijven van 125mm kunt u niet alleen harde metalen slijpen, maar ook zachtere metalen zoals zink, aluminium en lood. Onze slijpschijven zijn zorgvuldig gecontroleerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ze worden geproduceerd in Duitsland en zijn voorzien van het OsA keurmerk, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid tijdens het gebruik.

Scherpe offertes op maat

Bent u opzoek naar een grote hoeveelheid slijpschijven 125 mm? Profiteer dan van onze staffelkorting. Wij maken graag een scherpe offerte voor u op! Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. Bij Onlineborenkopen.nl streven we ernaar om u de beste prijs te bieden, vooral bij grotere afnames.