Slijpschijf Inox/Staal

Toont alle 15 resultaten

Slijpschijf kopen?

Koop online uw slijpschijf en profiteer van staffelkortingen. Onlineborenkopen.nl levert de doorslijpschijven van CTN en Rhodius. Deze slijpschijven zijn geschikt voor het werken in RVS en staal.

Veiligheid van uw doorslijpschijf

Wist u dat een slijpschijf al draaiende een snelheid van 300 km per uur haalt?
Zorg altijd voor veilige slijpschijven met keurmerk en houdbaarheidsdatum.

Wist u dat slijpschijven een houdbaarheidsdatum hebben?  Een houdbaarheidsdatum is verplicht bij het leveren van slijpschijven. U vindt de houdbaarheidsdatum op de ijzeren ring die op de schijf bevestigd is.
Een slijpschijf heeft een houdbaarheid van 3 jaar na productie. In de regel zijn de slijpschijven die u geleverd krijgt zeker 2 jaar houdbaar. De binding van een doorslijpschijf lost op den duur op, waardoor deze niet meer veilig te gebruiken is. Bij bijvoorbeeld een VCA controle, worden uw slijpschijven gecontroleerd!
Slijpschijven van CTN en Rhodius zijn geproduceerd in Duitsland en zijn voorzien van het OsA keurmerk, dit houdt in dat deze slijpschijven aan de strengste eisen qua veiligheid voldoen.

Afmetingen Slijpschijven

Bent u op zoek naar een slijpschijf 115mm of slijpschijf 125mm? Onlineborenkopen.nl levert vele diameters. Ook de slijpschijven tot 230 / 300 mm zijn bij ons verkrijgbaar. Naast de slijpschijven leveren we ook alles op het gebied van afbramen, zoals een afbraamschijf 125mm in verschillende diktes en diverse toepassingen. Zijn zijn er afbraamschijven voor staal, staal en RVS of het bewerken van Aluminium.

Verschil in Pro en X-treme slijpschijven

Twee verschillende schijven, maar beiden geschikt voor het slijpen in RVS en Staal.
Wanneer u kiest voor de Pro schijf heeft u een kwalitatief uitstekende schijf voor de meeste materialen. Het voordeel van de X-treme schijf is dat deze een langere levensduur heeft en ook in vochtige omstandigheden gebruikt en bewaard kan worden. Daarnaast wordt de X-treme ook veelvuldig in massieve materialen gebruikt. Bekijk bij het product de tabel voor de geschiktheid.

Vraag uw offerte aan, wanneer u interesse heeft in meer dan 500 slijpschijven afname. Wij maken graag een prijs op maat. Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel naar 0318-769003.
Uit voorraad leverbaar. U ontvangt uw bestelling de volgende werkdag. Afhalen in Veenendaal is mogelijk, graag even bellen vooraf zodat uw bestelling aan de afhaalbalie klaar ligt.