Slijpschijven

104 Resultaten

Slijpschijven voor professioneel gebruik

Slijpschijven van het merk CTN® in twee variaties.
Doorslijpschijven voor professioneel en veelvuldig gebruik.
Onder het label CTN levert Onlineborenkopen.nl twee kwaliteiten.
X-treme slijpschijf is een krachtige schijf voor veel en constant gebruik. Met een uitstekend snijvermogen slijpt u moeiteloos in massief en dunwandig materiaal.

De Pro slijpschijf is een betrouwbare doorslijpschijf en heeft een uitstekend snijvermogen in dunwandig materiaal.

Verschil Pro en X-treme doorslijpschijf?

Wat is het verschil tussen deze twee schijven?
De X-treme slijpschijf heeft een langere levensduur dan de Pro schijf. Daarnaast kan de Xtreme schijf ook tegen luchtvochtigheid. Met een speciale hydroprotect coating voorkomt dit beschadiging van de schijf. Beiden schijven geven weinig vonken en rook.

Lamellenschijf Pro en X-treme

Als toevoeging op de doorslijpschijven levert Onlineborenkopen ook de lamellenschijf in Pro en X-treme kwaliteit. Beiden zijn krachtige lamellenschijven en in konische uitvoering. Hierdoor ligt de schijf altijd mooi op het oppervlak.

Al onze slijpschijven en lamellenschijven voldoen aan alle strenge eisen volgens Europese normen en hebben het OsA keurmerk.

Offerte voor slijpschijven in grote aantallen?

Wij leveren onze slijpschijven aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie.
Wilt u uw slijpschijven inkopen vanaf 2000 stuks? Vraag hier uw offerte aan.
Onlineborenkopen is gevestigd in het midden van het land; Veenendaal. Vanuit hier bedienen wij onze klanten door geheel Nederland, België en Duitsland.

Snelle levering via DHL

Wij versturen onze pakketten via DHL. In de regio van Veenendaal worden de boren door onze eigen bezorgdienst geleverd. Wilt u een borenset afhalen? Dat is geen enkel probleem. Wij zijn gevestigd aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. In onze winkel is een groot deel van het assortiment beschikbaar. Wilt u afhalen? bel 0318-769003, wij zorgen dan dat uw boren aan de afhaalbalie klaar liggen.