‹ Terug naar het overzicht
Lees verder...

Rhodius DG65 Accu Cross 125 mm | Doorslijpen en Afkanten

Tegels doorslijpen en afkanten met de Rhodius DG65! Prettige snijprestaties en accuvriendelijk. Diameter 125, 1.6 mm dikte met 7.5 mm gesegmenteerde snijrand.

 29,70excl. BTW( 35,94 incl. BTW)

Rhodius DG65 Accu-Cros Diamantschijf

Tegels doorslijpen en afkanten met één schijf. De Rhodius DG65 is een 1.6 mm dunne doorslijpschijf met 7.5 mm gesinterde turbosnijrand. Hierdoor kunnen tegels niet alleen snel worden doorgeslepen, maar met het hogere segment aan één kant veilig in één bewerking worden afgekant. Deze combinatie bespaart op het wisselen van gereedschap, vooral bij veeleisend werk. Bijzonder geschikt voor het bewerken van fijn steengoed/keramiek, porselein, geglazuurde en hardgebakken tegels, marmer en graniet.

Voordelen

  • Prettige snijprestaties dankzij turbo segment, daarbij accuvriendelijk
  • Speciaal ontwikkeld voor tegels
  • Zuivere snijranden
  • Doorslijpen en afkanten in één

Accu Power Plus tools van Rhodius

Rhodius introduceert in 2024 een Accu-Line met diamantbladen, slijpschijven en afbramers speciaal geschikt voor gebruik op een accu haakse slijper. De accumachines zijn absoluut een trend. Twee derde van de machines is tegenwoordig op accu. Rhodius heeft hierop een aparte lijn ontwikkeld, waardoor de schijven zeer geschikt zijn voor gebruik op accumachines. De binding van de schijven is aangepast, waardoor deze duurzaam zijn en goed voor de accuduur van het gereedschap.

Diameter
125 mm
Dikte
1.6 mm
Asgat
22.23 mm
Machine
Haakse slijper
Diameter
125 mm
Dikte
1.6 mm
Asgat
22.23 mm
Machine
Haakse slijper
Artikelnummer: 353349 Categorie: