Smeermiddelen

Toont alle 17 resultaten

Smeermiddelen bij Onlineborenkopen.nl

Bestel smeermiddelen van hoogwaardige kwaliteit met beschermende eigenschappen.
Onlineborenkopen.nl biedt een ruim assortiment aan smeermiddelen voor professioneel gebruik. Smeren beschermd en onderhoudt bewegende delen en voorkomst slijtage. Er is veel verschil tussen smeermiddelen. Niet elke toepassing heeft dezelfde eis aan het gebruik van smeermiddel of smeervet. Zo is er een hoge druk smeermiddel of juist een universeel smeermiddel. Daarnaast zijn er ook smeringen speciaal geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

NSF Smeermiddelen

NSF smeermiddelen in spuitbus. Goedgekeurde NSF H1 smeermiddelen voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. Denk hierbij aan Ketting spray of een universele smering, de Nutri Pro.
Onze kettingspray met NSF registratie is de vloeibare versie van onze Food Grease.
Wanneer u op zoekt bent naar een universeel smeermiddel met NSF certificaat kiest u voor de Nutri Pro.
Nutri Pro is geschikt voor het onderhouden, smeren en beschermen van installaties en alle soorten draai- of schuifconstructies waarbij medicinaal zuivere olie vereist is, bv. in de levensmiddelenindustrie.

Alle NSF smeermiddelen zijn slijtagewerend, vochtverdringend en conserverend.
Daarnaast bestand tegen (zout-) water en stoom, groenten en vruchtensappen.

NSF  Food Grease Smeervet is H1 gecertificeerd.
Food Grease smeervet is verpakt in Lube Shuttle schroefpatronen voor het schoon en zuinig werken met vet.
Food Grease smeervet wordt gebruikt voor het smeren van transportbanden,  kettingen, scharnierpunten, bedieningskabels en glijlagers. Voor open en gesloten systemen, aandrijfsystemen, ook in vochtige milieus. Voor alle soorten geleidingen, kabels, stangen en kettingen. ook bij hoge omtrek-snelheden.
Het is geschikt om in vochtige ruimtes mee te werken. Door te werken met Food grease verhindert u slijtage en corrosie aan uw machines.

Smeervetten in schroefpatronen

Smeervetten Kopen? Welk smeervet is geschikt voor uw toepassing?

Aan de huidige moderne machines worden hoge eisen gesteld. Daarom is onderhoud zeer belangrijk, vooral op het gebied van smering.
Tegenwoordig zijn er veel smeervetten op de markt, het probleem is dus, welke moet u gebruiken?

Als er 2 materialen over elkaar schuiven ontstaat er wrijving, wrijving kan slijtage veroorzaken. Het is dus belangrijk om tussen bewegende delen een smeervet aan te brengen.

Teflonvet – hogedrukvet

Technischeprodukten levert meerdere smeervetten, waaronder teflonvet.
Dit is een hoge drukbestendig vet. Teflon geeft een langdurige snering en is erg geschikt voor lagers die niet regelmatig gesmeerd kunnen worden.
Daarnaast wordt het veel gebruikt voor (kogel) lagers, glijlagers, aandrijfsytemen, alle soorten geleiden, masten van kranen, penbusverbindingen en meer. Het druppelpunt bij Teflonvet (CTN PTFE ProTef Grease) ligt boven 260 graden. De temperatuurbestendigheid is tot wel 150 graden.

Wist u dat vet tegenwoordig verspoten / verneveld kan worden? Zie hier onze Eco Lube vetvernevelaar.

Vetpatronen voor universeel gebruik

Wanneer u op zoekt bent naar vetpatronen voor universeel gebruik, adviseren wij de  Multi Power Grease. Dit is een hoogwaardig groen smeervet voor zwaarbelaste toepassingen. Juist voor langzaam lopende lageringen in grondverzet en landbouwmechanisatie en industrie blijft deze zeer stabiel. Geeft een goede kraagvorming waardoor binnendringen van modder, vuil en water wordt teruggedrongen.

Verschillende smeermiddelen toegelicht

Teflonspray – hoge druksmering

Teflonspray is een smeermiddel op basis van PTFE, ook wel bekend onder de naam teflon. Smeren met teflonspray wordt gedaan wanneer je een hogedrukbestendigheid nodig hebt, maar ook wanneer er een hoog temperatuurbestendigheid nodig is.
Teflonspray wordt gebruikt voor masten van verreikers, stempels, dekzeilengeleiding, smeren van kettingen, bij boorkolommen en draaibanken, geleiders en meer.

High Tef80 van CTN garandeert een bijzonder langdurige smering, voorkomt slijtage en  verdringt vocht.

Multispray – Universeel smering
Wanneer u op zoek bent naar smeermiddelen voor universeel gebruik, adviseren wij u Multispray. Dit is een universeel smeermiddel dat ideaal werkt voor smeren en beschermen van deze meeste onderdelen.  Daarnaast is Multispray roestoplossend en vochtverdringend. Eén smeermiddel voor vele toepassingen.

Kruipolie – zware industrie
Soms is multispray niet voldoende als kruipolie, vooral niet bij zware toepassingen.. Wanneer u DB-100 De-Block Oil van CTN gebruikt heeft u een kruipolie voor de meest zware toepassingen.
bij trucks kennen we meerdere problemen met roestvorming, door o.a. pekelwater. Twistlocks losmaken? Gebruik kruipolie van CTN. Luchtdrukventielen van remmen gaan door corrosie ook vastzitten, lagers van luchtdrukleidingen, wielcentreringen en meer. Spuit dit in met kruipolie en laat het kort inwerken. Ook voor demontage en montage van het verenpakket is kruipolie uitermate geschikt.

Bekijk alle smeermiddelen online.  Bel 0318-769003 en wij helpen u graag op weg.
Offerte aanvragen? Gebruikt u structureel veel teflonspray, kruipolie en andere smeermiddelen en wilt u een offerte op maat? Bel 0318-769003 of mail info@onlineborenkopen.nl en wij helpen u graag op weg.