Spaanplaatschroeven

Toont alle 3 resultaten

Spaanplaatschroeven

Spaanplaatschroeven worden gebruikt om stukken zachthout met elkaar te verbinden of te bevestigen. Door de scherpe punt van een spaanplaatschroef splijten de zachte materialen niet. Door het grove schroefdraad van een spaanplaatschroef kan het erg snel en efficiënt ingedraaid worden. de schroef kan vaak gebruikt worden zonder voorboren, dit omdat het schroefdraad erg scherp is. Het schroefdraad pakt zich makkelijk vast aan het hout een schroeft dan gemakkelijk in het materiaal.

Verschillende aansluitingen

  • TORX

Een spaanplaatschroef is verkrijgbaar met 2 verschillende aandrijvingen, TORX en POZI. De torx aandrijving is de meest populaire aansluiting, dit komt doordat de krachtoverbrenging beter is dan andere aansluitingen, de 6 punten van deze bit grijpen in 6 punten van de schroef waardoor de kracht beter word verdeeld, hierdoor draait de schroef makkelijker het materiaal in. De schroef kan ook makkelijker uitgedraaid worden, ook al zit deze stevig vast. De punten van de bit zijn ook minder kwetsbaar, er is dus minder kans op beschadiging van de bit.

  • POZI

De pozi aandrijving is ook een erg goeie aandrijving. Het heeft een net wat mindere overbrenging, maar de groeven van de schroef is dieper waardoor de schroef beter aan de bit blijft vastzitten. Dit is vooral handig bij RVS schroeven, deze zijn niet magnetisch en blijven dus op deze manier wel goed zitten tijdens het schroeven.

Spaanplaatschroeven snel geleverd

Onlineborenkopen.nl levert spaanplaatschroeven, bouten, moeren en boren uit voorraad.
Wanneer u voor 16:00 uur besteld verzenden wij uw bestelling dezelfde dag. Liever uw bestelling afhalen? Onlineborenkopen.nl is gevestigd in Midden-Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal.
Graag bellen van tevoren op 0318-769003, zodat wij uw bestelling kunnen klaarleggen

Offerte voor Spaanplaatschroeven?

Heeft u projectmatig of vaak spaanplaatschroeven nodig? Onlineborenkopen.nl levert aan bedrijven uit de bouw en industrie.
Vraag eenvoudig uw offerte aan en wij maken een prijs op maat.

Staat uw artikel er niet bij? Wellicht hebben wij dit wel in ons assortiment, maar staat het product niet online.
Voor al uw boren, schroeven, slijpmateriaal, bouten, moeren en pluggen & ankers bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres.
Mail naar info@onlineborenkopen.nl of bel met 0318-769003. Wij helpen u graag!