Speedboor 50mm

Toont alle 3 resultaten

Speedboor 50mm

Speedboor 50mm voor het maken van grote gaten in hout. Wanneer u grote gaten in hout wil boren kan dat met speedboren tot 40mm. Heeft u een groter gat nodig dan gebruik u een andere boor dan de speedboor.

50mm boren in hout

Wil u een 50mm gat boren in hout? Om grote gaten te boren in hout kunt u gebruik maken van een scharnierenboor of een TCT Gatenboor. Deze boren maken grote gaten in hout en hardhout. Een scharnierenboor met open kop en afgedraaide schacht maakt gaten van 8 mm tot 50mm. Een scharnierenboor met tanden maakt gaten vanaf 25mm tot wel 125mm. Wanneer u een gatenboor gebruikt kunt u gaten boren tot maar liefst 152mm doorsnede. Achteraf een siliconenkit aanbrengen of een gat afdichten met dekaseal 8936? U vindt alles in ons assortiment.

Houtboor 50mm

Voor een houtboor 50mm bent u bij Onlineborenkopen.nl aan het juiste adres. Onze boren zijn uit voorraad leverbaar. Alle boren die voor 16.00 uur besteld zijn, worden de volgende werkdag geleverd. Liever uw boor afhalen? Wij zijn gevestigd in Midden Nederland aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Bel 0318-769003 en wij leggen de boor voor u klaar. (zakelijke afnemers). Bent u particulier? Bestel uw boor online en kies voor de optie Afhalen of Bezorgen. U ontvangt bericht wanneer uw boor klaar ligt ter afhaling.