Speedboren

Toont alle 7 resultaten

Speedboor, ook wel bekend onder de naam Vlinderboor!

Een speedboor is gemaakt uit hoogwaardig staal met een centreerpunt zodat er altijd stabiel geboord wordt. Een speedboor is ook wel bekend onder de naam vlinderboor. Deze houtboor is zeer geschikt voor het boren van diepe en ronde gaten in vele materialen. Met een speedboor boor je met een hoog toerental. De Quicklock aanlsuiting zorgt ervoor dat de boor niet wegslipt en zo het oppervlakte niet kan beschadigen.

De midden en zijsnijders van de speedboren zijn geometrisch geplaatst, zo worden de gewenste gaten snel en nauwkeurig gemaakt.

Speedboren in 150 mm lengte, 400 mm of met extra verlengstuk.

De standaard speedboren hebben een totale boorlengte van 150 mm. Eventueel kunt u ook verlengstukken voor de speedboren bestellen. Deze zijn te krijgen in lengte 150 mm of 300 mm.
De vlinderboren/speedboren zijn ook in lengte 400 te bestellen. Allen uit voorraad leverbaar. Op de lengte 400 passen ook de verlengstukken. Zo kunt u de speedboor uiteindelijk wel tot 700 mm verlengen!

Liever een compacte set met diverse maten bestellen? Bestel uw speedboren set online!

Interesse in grotere afname? Wij werken met staffelprijzen, hoe groter de afname, hoe groter de korting. Zie de prijzen online of informeer op onderstaande gegevens voor de prijzen bij grote afnamen.

Het assortiment van Onlineborenkopen en de offerte mogelijkheden

Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl, wij helpen u graag op weg!