Speedboren

Toont alle 7 resultaten

Speedboor, ook wel bekend onder de naam Vlinderboor!

Een speedboor is gemaakt uit hoogwaardig staal met een centreerpunt zodat er altijd stabiel geboord wordt. Een speedboor is ook wel bekend onder de naam vlinderboor. Deze houtboor is zeer geschikt voor het boren van diepe en ronde gaten in vele materialen. Met een speedboor boor je met een hoog toerental. De Quicklock aanlsuiting zorgt ervoor dat de boor niet wegslipt en zo het oppervlakte niet kan beschadigen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw boor los schiet.

De midden en zijsnijders van de speedboren zijn geometrisch geplaatst, zo worden de gewenste gaten snel en nauwkeurig gemaakt.

Speedboren in 150 mm lengte, 400 mm of met extra verlengstuk.

De speedboren en verlengstukken zijn in verschillende lengtes te verkrijgen:

Zowel de speedboor 150 mm als de 400 mm zijn beschikbaar in diverse diameters tussen de 6 mm en de 40 mm!

Speedborenset

Liever een compacte set met diverse maten bestellen? Bestel uw speedborenset online! Verschillende soorten speedborensets verkrijgbaar, zo is er voor elke branche de juiste set. Zo leveren wij verschillende 6-delige boren sets en een hele mooie 13 delige set in een houten koffer!

Interesse in grotere afname? Wij werken met staffelprijzen, hoe groter de afname, hoe hoger de korting. Zie de prijzen online of informeer via onderstaande gegevens voor de prijzen bij grote afnamen.

Het assortiment van Onlineborenkopen en de offerte mogelijkheden

Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl, wij helpen u graag op weg!