Spuitlijm - Contactlijm

Toont alle 10 resultaten

Spuitlijm voor EPDM

Spuitlijm is er voor diverse toepassingen. Op Onlineborenkopen.nl bieden wij meerdere types aan.
Waaronder de lijm voor EPDM. Verpakt in drukvaten of in een handige 500ml spuitbus. Extreem krachtige contactlijm voor het permanent verlijmen van grote oppervlakken met EPDM.

Spuitlijm voor EPS/Piepschuim/Tempex

Wanneer u piepschuim, EPS of isolatiemateriaal moet verlijmen, kiest u voor een oplosmiddelvrije contactlijm. Dit voorkomt dat de lijm zich gaat invreten in het materiaal. U kiest voor Spray Adhesive 2500 wanneer u één van deze materialen wilt verlijmen. de contactlijm is verkrijgbaar in 500ml spuitbus of in een drukvat.

Spuitlijm voor tapijt, kurk en HPL

Tapijt, hout, kurk of HPL verlijmen? Dan kiest u voor Spray Adhesive 2200. Deze krachtige spuitlijm is perfect inzetbaar voor deze toepassingen. Verkrijgbaar in drukvaten en spuitbussen.

Accessoires voor Spuitlijm – Contactlijm

Het verwerken van spuitlijm in een spuitbus spreekt voor zich. Voor het verwerken van de lijm in drukvaten maakt u gebruik van een RVS Spuitpistool en een slang. De slang is verkrijgbaar in diverse lengtes.

Voordeel drukvaten

Het gebruik van drukvaten geeft vele voordelen. Zo bent u flexibel en kunt u op elke locatie moeiteloos zonder compressor verlijmen. U sluit het pistool en slang aan op het vat en de werkzaamheden kunnen beginnen. De slangen zijn verkrijgbaar in 3.5 en 5.5 meter lengte.

Bestel uw spuitlijm voordelig online bij Onlineborenkopen.nl en profiteer van staffelvoordeel bij afname meerdere vaten.
Wilt u een offerte op maat ontvangen? Bel naar 0318-769003 of mail aan info@onlineborenkopen.nl.

De drukvaten met spuitlijm worden via pakketpost of eigen bezorgdienst op uw locatie geleverd. Wilt u de vaten met contactlijm ophalen? Geen enkel probleem. Onlineborenkopen.nl is gevestigd in Veenendaal, aan de Inductorstraat 8. Graag even bellen, zodat wij het pakket bij de afhaalbalie voor u klaar kunnen zetten.
Het gebruik van contactlijm in drukvaten is voor professioneel gebruik. Lees altijd voor gebruik de voorschriften en handleiding.

FAQ

Wat is spuitlijm?

Spuitlijm is een sneldrogende contactlijm die zorgt voor een permanente verlijming van vele materialen. Contactlijm wordt geleverd in drukvaten of spuitbussen. Spuitlijm is er in diverse varianten. Zo is er spuitlijm zonder oplosmiddelen voor het verlijmen van EPS, XPS en piepschuim, of spuitlijm voor het lijmen van trapbekleding, EPDM en isolatiemateriaal.

Hoe werkt een spuitlijm?

Spuitlijm wordt geleverd in drukvaten of spuitbussen. Spuitlijm is ook bekend onder de naam contactlijm. De lijm moet met elkaar in “contact” komen om verbinding te krijgen. Om deze reden wordt spuitlijm tweezijdig aangebracht. Afhankelijk van het type contactlijm houdt u de gewenste droogtijd aan, voor u de delen samenvoegt. Spuitlijm wordt vaak na bewerkt met een roller, om zo de delen goed samen te persen.