Staalborstel

28 Resultaten

Staalborstel kopen?

Bent u op zoek naar een staalborstel? Onlineborenkopen.nl levert een groot assortiment staalborstels voor metaal reiniging voor het gebruik op een haakse slijper, stiftslijper, boormachine of staalborstel voor gebruik met de hand.

Verschillende staalborstels

Onlineborenkopen.nl levert verschillende staalborstels van het merk Rhodius. Rhodius is een autoriteit op het gebied van diamant zaagbladen, slijpschijf Inox/Staal, staalborstels en lamellenschijven. De staal borstels zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er komborstels met getordeerd staaldraad voor bewerking op staal. Of bijvoorbeeld een kegelborstel voor het verwijderen van zware aantastingen op staal. Voor ons complete assortiment aan borstels en metaalreiniging maakt u een keuze uit de verschillende productgroepen op onze website.

Staalborstel voor RVS

Heeft u een staalborstel nodig voor het bewerken van RVS? Een goede komborstel is de Rhodius ETBZ, deze komborstel is geschikt voor zowel staal als RVS. De Rhodius EKBZ kegelborstel is een staalborstel voor het bewerken van staal en RVS en verwijderd zware aantastingen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl