Stappenboren

Stappenboor in twee uitvoeringen en diverse stappen/trappen. Ook in handige set te bestellen. Onze stappenboren zijn uit voorraad leverbaar.

Toont alle 3 resultaten

Stappenboren voor professioneel gebruik

Onze professionele stappenboren zijn uitermate geschikt voor het boren in plaatstaal, non-ferrometalen en PVC . Ook voor het opboren van bestaande gaten zijn de stappenboren uitermate geschikt. Deze boren zijn ideaal voor het boren in kabelkanalen en schakelkasten.
De diameter en de afmetingen zitten duidelijk en diep gegraveerd om zo dit lang zichtbaar te laten blijven. Beschikbaar in verschillende precieze afmetingen maar ook in een handige borenset te koop. Zo heeft u de meest voorkomende stappenboren bij de hand. Door het uitgebreide assortiment kan Onlineborenkopen.nl veel soorten en maten stappenboren leveren. Er is dus altijd een oplossing voor uw probleem!

HSS geslepen Stappenboor van zwaar industriestaal

Zoals bij de meeste wel bekend, staat HSS voor High Speed Steel, oftewel sneldraaistaal. Het hoogwaardige staal dat gebruikt is voor de stappenboor kan tot wel 600°C zijn hardheid behouden. Dit geeft een lange levensduur aan uw boor.
Wanneer u boort in metaal of kunststof ontstaat er wrijving. Deze wrijving geeft hitte af. Wanneer bewegende delen over elkaar heen lopen, ontstaat er wrijving en wrijving geeft weer slijtage. Het advies is om CTN Boor-en Snijolie te gebruiken, wanneer u intensief boort in b.v. de harde metaalsoorten. Deze olie koelt het materiaal en de stappenboor.

Tip: Denk aan uw boorsnelheid! Wanneer u werkt met een stappenboor is het beste om dit langzaam te doen. Begin met een laag toerental en voer het langzaam op wanneer je merkt dat het te makkelijk gaat.

Stappenboren voordelig bij afname meerdere boren.

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan diverse bedrijven in de bouw, constructie en industrie. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Profiteer van scherpe staffelprijzen. Structureel veel boren nodig?  Stuur ons een email ( Direct emailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe.