Starlock zaagbladen

Toont alle 13 resultaten

Starlock Zaagbladen

Starlock zaagbladen zijn multitool zaagbladen geschikt voor het gebruik op Bosch en Fein Mulititools. De zaagjes geven een goede grip op de machine en het verwisselen hiervan is snel. Een starlock machine/aansluiting herken je vooral aan het starlock logo en de cup-vormige aansluiting die op een bierdopje lijkt. Staat dit logo niet op de machine of zit er geen cupvormige aansluiting op de machine, dan hoef je geen Starlock blad aan te schaffen en kan je kiezen voor de Universele of DeWalt aansluiting.

Starlock HCS zaagblad

Een HCS zaagblad met Starlock aansluiting is geschikt voor het werken in hout, hipskarton en plastic. De keuze is enorm. Zo gebruik je de SL04 met standaard vertanding voor eenvoudige insnijding in materiaal. Een SL08 zaagblad is een extra breed zaagblad en heeft een gebogen vorm voor een optimaal snijgedrag bij invallen en nauwkeurige snijkanten, ook op gladde oppervlakken. De SL06 heeft een dubbele vertanding wat hoge snijsnelheden garandeert, maar daarnaast ook zeer precies is. U ontvangt altijd 1 gratis HCS zaagblad gratis, wanneer u 10 stuks afneemt.

Fein zaagblaadjes voor Multitool

De Fein zaagblaadjes voor de Multitool hebben een starlock aansluiting en worden in de Fein fabriek in opdracht van Qblades geproduceerd. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende professionele kwaliteit zaagbladen. De zaagbladen zijn er voor gebruik in hout, staal, gips, kunststof/pvc, maar ook voor het verwijderen van lijm en kit resten. Na afloop kunt u de aansluitvoegen afdichten met siliconenkit. Lees ook meer over hitte bestendige kit.

Plastic-vrije verpakking Multitool zaagblad

Wanneer u een multitool zaagblad koopt, ontvangt u deze in een 100% plastic vrije verpakking. Het doosje is hersluitbaar waardoor u de multitool zaagbladen weer gemakkelijk kunt opbergen. Bij afname van 10 zaagbladen ontvangt u altijd 1 zaagblad gratis. Bent u grootverbruiker? Bij 100 zaagbladen, ontvangt u 15 multitool zaagblaadjes GRATIS!

Starlock setjes met Fein zaagjes

Koop uw zaagbladen in handige setjes. Dit levert voordeel op en u heeft de meest gebruikte Fein zaagjes met Starlock aansluiting direct bij de hand. Zo is er de SL92 set, een 4-delige set met zaagbladen voor hout en metaal. Het zaagbladensetje SL93 is een set met multitool zaagbladen voor hout. De set bevat 11 multitool bladen met fijne en grove vertanding. De zaagbladen zijn geschikt voor het gebruik op alle Fein en Bosch Multitools en andere machines met Starlock Aansluiting. Naast zaagbladen verkopen wij ook diverse metaalboren, houtboren, steenboren, en lijmen en kitten als afwerkingsgereedschap.