Steenboor

Toont alle 5 resultaten

Steenboor kopen?

Wanneer je wilt boren in steen, bepaal je eerst in wat voor een steen u wilt boren. Er diverse soorten steenboren. U gebruikt een standaard steenboor voor het boren in zachte steen soorten. Denk hierbij aan het boren in baksteen, kalkzandsteen, gips of cellenbeton. Een standaard steenboortje is alleen geschikt voor roterend gebruik.

Boor voor harde steensoorten

Wanneer u in b.v. tegels of natuursteen wilt boren heeft u een andere boor nodig dan de standaard steenboor. U neemt dan een betonboor. De standaard betonboor is geschikt voor het klopboren in steen en beton. De boor heeft een standaard aansluiting waardoor deze in een boormachine met snelspankop past. Wilt u boren in natuursteen of harde steensoorten? U kiest dan voor een SDS Hamerboor.

Hoe herken ik een steenboor en betonboor

Bij een steenboor is de punt van de boor van hardmetaal. Bij een betonboor is de punt er apart opgezet omdat deze van Widea metaal moet zijn. De punten van een betonboor zijn veel harder en voorzien van carbide coatings.

Lange steenboren

Steenboren zijn er in meerdere lengtes. Ideaal wanneer u lange gaten wil boren in steen. De standaard korte steenboortjes hebben gaan van 3.0 mm tot 25 mm en hebben ene lengte tussen de 60 en 160 mm. De lange steenboor is er van diameter 5.0 en in 200mm, 400mm en 600mm  lengte.

Steenboortjes in grote aantallen

Gebruikt u veel steenboortjes? Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de Bouw en Industrie. Op onze shop vindt u staffelprijzen. Hoe meer boortjes u nodig heeft, hoe hoger de korting. Gebruikt u structureel veel boren en wilt u een prijs op maat ontvangen?  Stuur ons een e mail ( Direct mailen ) met de boren en aantallen die u zoekt en wij sturen u de offerte toe. De boren kunt u ook ophalen bij ons op locatie in Veenendaal. Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl en wij zorgen dat de boren klaarliggen aan de afhaalbalie.