Steenboren

Toont alle 6 resultaten

Steenboren voor het boren in zachte steensoorten.

Onze steenboren met cilindrische schacht zijn geschikt voor het boren in de zachte steensoorten, zoals baksteen, cellenbeton of kalkzandsteen.
De steenboor is verchroomd, heeft een ronde spiraal en is voor roterend gebruik in accuboormachines of boormachines met standaard boorkop.

Steenboren kort model zijn leverbaar vanaf 3 mm tot en met 25 mm.

Langere steenboren nodig?

In hetzelfde type steenboor kunt u kiezen uit verschillende lengtes.
Klik hier voor een steenboor in lengte 200 mm, lengte 400 mm of lengte 600 mm.

De boren zijn per stuk verpakt. Profiteer van extra voordeel wanneer u grotere aantallen afneemt.

Alle soorten betonboren van Onlineborenkopen.nl uit voorraad leverbaar.

Naast de standaard steenboren in 4 lengtematen, levert Onlineborenkopen.nl ook Steenbetonboren met cilindrische schacht. Toch op zoek naar professionele boren voor gebruik in SDS plus en Max machines? Bekijk ons assortiment aan SDS Plus 2-snijder hamerboren, SDS Plus 4-snijder hamerboren, of onze hamerboren met SDS Max aansluiting.
Ook op het gebied van beitels in diverse uitvoeringen en aansluitingen bent u aan het juiste adres.
Voor metaalboren, draadsnijden, houtboren, chemisch anker, een dozenboor en andere artikelen zoals bithouders bieden wij u een totaalaanbod. Alles uit voorraad leverbaar of te zien in onze showroom te Veenendaal.
Wilt u uw bestelling afhalen? Dat kan, geef ons een melding per telefoon of mail vooraf en wij zorgen dat het aan de afhaalbalie klaar ligt.

Wanneer wij uw bestelling voor 16.00 uur ontvangen, versturen wij nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt via DPD verzonden en u kunt uw bestelling gemakkelijk via Track & Trace volgen.

Onlineborenkopen.nl levert haar boren aan bedrijven uit de bouw en industrie. Dit houdt in dat de boren die u aanschaft allen van professionele kwaliteit zijn. Profiteer als bedrijf van onze staffelkorting op afname per grotere aantallen. Staat uw aantal er niet bij, of wilt u structureel grote aantallen afnemen? Geen probleem, wij maken graag een offerte voor u. Vragen of meer uitleg? Bel 0318-769003 of stuur een e-mail naar info@onlineborenkopen.nl. Wij staan voor u klaar!