Stiftfrees

Randen breken, lasnaden verwerken of ontbramen. Een stiftfrees is breed inzetbaar. U vindt bij onlineborenkopen.nl een breed aanbod aan stiftfrezen van onder andere het merk Rhodius voor iedere klus.

Toont alle 10 resultaten

Stiftfrezen

Stiftfrezen zijn kleine snijgereedschappen met een cilindrische of kegelvormige punt, bedekt met harde en scherpe tanden. U kunt ze gebruiken in combinatie met een roterende boormachine of freesmachine. Door de scherpe draaiende beweging zijn deze stiftfrezen ideaal om metaalsoorten nauwkeurig en efficiënt bewerken.

Vormen stiftfrezen en hardmetaalfrezen

U vindt op onze website een breed scala aan stiftfrezen en hardmetaalfrezen aan met diverse vormen.  Elke vorm zorgt voor een bepaalde mate van nauwkeurigheid.  Hiermee wordt braamverwijdering, afwerking en het breken van randen makkelijk gemaakt.  Ongeacht u nu kleine precisiebewerkingen wilt uitvoeren of grotere oppervlakken wilt frezen, wij hebben de juiste stiftfrees voor uw behoeften.

Toepassingen van stiftfrezen

Stiftfrezen kunnen worden gebruikt om sleuven, groeven en inkepingen te maken in hout. Ook kan een stiftfrees worden gebruikt om bramen of randen te bewerken op diverse metaalsoorten.  Op kunststof keramiek en andere materialen kunnen stiftfrezen ook gebruikt worden om het materiaal te bewerken.

Scherpe offertes op maat

Voor hoogwaardige stiftfrezen en kunt u terecht bij ons. Heeft u structureel grote aantallen nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen (0318 – 769 003) of mailen naar info@onlineborenkopen.nl voor een scherpe offerte op maat.