Tapes

Toont alle 10 resultaten

Tapes voor elke toepassing

Onlineborenkopen.nl levert diverse tapes voor vele toepassingen. Tape is er in dubbelzijdig en enkelzijdige variant.
Wanneer je welke tape gebruikt is afhankelijk van de toepassingen, maar ook andere factoren spelen een rol.

Zo zijn er tapes voor permanente bevestiging, maar ook tapes die ter fixatie of als tijdelijke oplossing gebruikt worden.

Hoe kies je de juiste tape?

Om de juiste tape te kiezen, zijn een paar vragen belangrijk. Welke materialen worden er aan elkaar bevestigd? Is het een binnen- of buiten toepassing? Bent u op zoek naar een tijdelijke of permanente oplossing?

Vele tapes zijn bekend bij de meeste gebruikers, zo is Duct Tape misschien wel het allerbekendste. Toch zijn er ook vele tapes die nog niet bekend zijn, maar die het lijmen of schroeven vervangen en die ook nog eens permanente verbindingen opleveren, ook als het b.v. vriest. Denk hierbij aan een Moulding Tape of High Tack Clear Tape.

Dubbelzijdige tape als permanente bevestiging

Dubbelzijdige tape kopen? Wij bieden u diverse soorten voor vele toepassingen aan.
Onze Moulding Tape HS is een acryl tape met een zeer hoge kleefkracht voor binnen en buiten toepassingen. Door de gesloten celstructuur neemt deze tape geen vocht op, waardoor de tape niet kan kapotvriezen. Moulding Tape HS wordt veel gebruikt als permanente bevestiging bij binnen- en buiten toepassingen en als vervanging van lijmen, lassen of andere bevestigingen. Wanneer u bijvoorbeeld een hor wilt plaatsen en u kunt of wilt niet boren, gebruik dan de Moulding Tape HS.

Deze dubbelzijdige tape is zeer duurzaam en heeft een uitstekende UV-bestendigheid. Daarnaast is deze bestand tegen benzine, dieselolie en lichte chemicaliën.

Transparante dubbelzijdige tape

Een ijzersterke dubbelzijdig transparante tape op basis van Acryl. Geschikt voor gebruik bij hoge oppervlaktespanningen en treksterktes. Dat is de High Tack Clear tape van CTN. Deze dubbelzijdige tape geeft een transparante verbinding en vervangt schroeven, lijmen, klinknagels en meer. De tape creëert een permanente afdichting tegen vocht, water en meer. Lees alle productinformatie over de High Tack Clear tape en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

De dubbelzijdige tapes van CTN, worden ingezet als constructie tapes. Te gebruiken bij montage werkzaamheden, in constructie en mobiliteit. Voor het “verlijmen” van panelen in b.v. de industrie, reclame, luchtvaart, treinen en carrosseriebouw.

Vulcaniserende tapes, voor bedrading en meer

Vulcaniserende tapes zijn er in diverse uitvoeringen, elke met hun eigen eigenschappen.
Wij leggen de verschillen graag aan u uit.

Wanneer u art. T104 Vulca tape koopt, heeft u de meest geschikte tape voor elektrische bedrading. Deze kunt u hiermee splitsen, isoleren of juist samenbrengen. Met Vulca tape gaat u gemakkelijk van rond naar vierkant.
De tape geeft bescherming tegen roest en water aan elektrische componenten.
Vulka tape is te gebruiken tot wel 45.000 volt!

Easy Fix is ook een vulkaniserende tape, de basis hiervan is o.a. siliconen. Deze tape staat ook wel bekend als siliconen tape. Het is in drie kleuren verkrijgbaar, namelijk Rood, Zwart en Transparant. De kwaliteit van de drie kleuren is hetzelfde. Easy Fix is zeer veelzijdig inzetbaar. Zo is de Easy Fix brandstof bestendig, onder water te gebruiken en temperatuurbestendig tot wel 265 graden!
Wanneer u een hoge drukbestendigheid nodig heeft, gebruikt u de Easy Fix. Deze heeft een drukbestendigheid tot wel 12 bar en isoleert tot 8000 volt.

Hoe gebruik je vulkaniserende tape?

Wanneer je aan tape denkt, denk je aan hechting of aan een lijmlaag. Vulkaniserende tape plakt niet. Zowel de Easy Fix als de Vulca tape zullen door toevoeging van zuurstof versmelten tot een lucht- en waterdichte massa.  Door de tape telkens met een 50 % overlap uit te rekken en te wikkelen wordt de tape geactiveerd.

Luchtdicht bouwen tape

Luchtdicht bouwen tape voor het luchtdicht afwerken van naden bij isolatiemateriaal.
Deze speciale tape heeft een hoge kleefkracht en is verouderingsbestendig.
Daarnaast is het zeer geschikt voor het verlijmen en afdichten van (overlappende) naden.

Een luchtdichte afwerking is onderdeel van het Lucht Dicht Bouwen.  Gebruik LDB Airseal voor het luchtdicht afwerken van naden.

Compriband, ook wel zwelband genoemd

In deze categorie vallen ook onze compribands. Onlineborenkopen.nl levert Compriband van het merk Zwaluw. Compriband wordt gebruikt voor het afdichten van aansluitingen en voegen tussen verschillende gebouwonderdelen. Je maakt de voeg dan winddicht, maar geeft tegelijkertijd ook een goede geluidsisolatie.

Bekijk ons volledige aanbod en kies de juiste oplossing voor uw toepassing. Heeft u hulp nodig? Bel 0318-769003 of mail naar info@onlineborenkopen.nl
Gebruikt u veel tape b.v. in uw productieproces en wilt u een prijs op maat? Wij helpen u graag verder.

Voor advies over alle varianten kunt u ook terecht aan de Inductorstraat 8 te Veenendaal. Wij geven u graag uitleg over de toepassingen en mogelijkheden.